Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2019 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί που αναδείχθηκαν στη σημερινή κλήρωση είναι οι: 3, 4, 11, 31, 39, ενώ αριθμός ΤΖΟΚΕΡ είναι το 8.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τα στατιστικά στοιχεία του Λιμεναρχείου, συνάγεται η διαπίστωση ότι ο πρώτος φετινός φθινοπωρινός μήνας έκλεισε με τέτοια αύξηση της κίνησης από Πούντα προς Αντίπαρο ώστε καταρρίφθηκε ρεκόρ 10ετίας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 14χρονη μαθήτρια στο Καζακστάν όταν εξερράγη η μπαταρία του κινητού της δίπλα στο μαξιλάρι της, την ώρα που κοιμόταν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2019 16:49

Σύγκρουση σκαφών στηv Io

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ιου, πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό σύγκρουσης δύο (02) σκαφών στον οικείο λιμένα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει ο θάνατος του τρίχρονου παιδιού, που πνίγηκε στη θάλασσα. Κατέρρευσαν οι γονείς του, όταν έφτασαν στο σημείο...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο 1,05 ευρώ το λίτρο προβλέπεται - με τα σημερινά δεδομένα των διεθνών τιμών και της ισοτιμίας του δολαρίου - να διαμορφωθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φιλήμονας Ζαννετίδης: “Συνεχίζουμε επιθετικά την προβολή, την ανάδειξη και την διάθεση των προϊόντων μας σε συνεργασία με τους παραγωγούς μας στην αγορά τόσο στην ελληνική επικράτεια όσο και διεθνώς”

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2019 16:26

Οι σούπερ τροφές του φθινοπώρου

Το φθινόπωρο είναι ήδη εδώ με τα πρωτοβρόχια του και το δροσερό αεράκι που μας κάνει να αναζητούμε μια ζακέτα για κάθε μας έξοδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, ο καιρός θα παρουσιάσει μεταβολή από τη Δευτέρα (07-10-2019) με βροχές, που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες που τοπικά θα είναι έντονες και πιθανόν θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos