Σάββατο, 09 Αυγούστου 2014 - Psts.gr

Είναι πλέον κοινό μυστικό ότι το πολυαναμενόμενο μεγάλο έργο ανάπλασης της παραλιακής οδού, του αλσυλλίου της Εκατονταπυλιανής και του αγροκηπίου έχει χαθεί για την Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκεί, που ποτέ κανείς δεν είναι δυνατό εύκολα να καταστρέψει τα δικά μας «όνειρα» & τις ελπίδες μας να ζούνε (θαλερές) στους κήπους της, ψυχής μας.]

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Στις 08-08-2014 το απόγευμα συνελήφθη στη Χώρα Νάξου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη 13 Αυγούστου 2013
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 09 Αυγούστου 2014 11:23

Διακομιδή από Νάξο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες σήμερα, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις εορταστικές επετειακές εκδηλώσεις της συμπλήρωσης των 190 χρόνων από τη ναυμαχία της Μυκάλης (6.8.1824) παρευρέθη ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Σπύρος Σπυρίδων ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σε όλες τις παρέες που έρχονται στο εστιατόριο, το κεντρικό θέμα συζήτησης είναι ο ΕΝΦΙΑ. Δεν θα εκφραστεί στην κατανάλωση όλη αυτή η φοροκαταιγίδα; Πού θα ξεσπάσει;».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μια επιστολή προς τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, η οποία αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις ως προς τον «διπλωματικό» της χαρακτήρα θέλησε να παρέμβει ο Μανώλης Γλέζος στο ζήτημα του ρωσικού εμπάργκο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Φεβρουάριο 2014 ανακοινώθηκε επιδημία ιογενούς αιμορραγικού πυρετού από ιό Ebola στη Γουινέα της Δυτικής Αφρικής. Μέχρι τις 4 Αυγούστου είχαν αναφερθεί 1.711 κρούσματα συμπεριλαμβανομένων 932 θανάτων, στην ευρύτερη αυτή περιοχή της Αφρικανικής Ηπείρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ερευνητές του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, σε συνεργασία με μελετητές του ΜΙΤ, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ανέπτυξαν ρομπότ που έχουν την ικανότητα
Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos