×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Στη Κύπρο μετέβη από χθες, η αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου Ελ. Φτακλάκη με τον προϊστάμενο της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής, Αντώνη Βουτσίνο

04 Ιουλίου 2013 13:44

Προκειμένου να συμμετάσχουν στις εργασίες της 4ης Επιτροπής Επιλογής Πράξεων και της Επιτροπής Παρακολούθησης

του προγράμματος Διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδα – Κύπρος. Στις εργασίες μετέχουν οι τρεις ελληνικές περιφέρειες Β. Αιγαίο, Ν. Αιγαίο και Κρήτη καθώς και η Ένωση Περιφερειών Ελλάδος, την οποία εκπροσωπεί ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

Αντικείμενο της συζήτησης η έγκριση των επιλεγμένων προτάσεων για χρηματοδότηση που υποβλήθηκαν στη 1η πρόσκληση για τα Στρατηγικά Έργα του προγράμματος ενώ να σημειωθεί πως στη πρόσκληση αυτή, υποβλήθηκαν συνολικά 61 προτάσεις, εκ των οποίων εγκρίθηκαν οι 10 και ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 8.500.000€.

Η περιφέρεια Ν. Αιγαίου συμμετείχε στην 1η πρόσκληση σε συνεργασία με τις περιφέρειες Β. Αιγαίου και Κρήτης με δυο προτάσεις: το έργο «Ενεργείν» συνολικού προϋπολογισμού 4.500.000€ και το έργο «PRE- DIS-MED» με προϋπολογισμό 2.200.000€ όπου και πέρασαν τη φάση αξιολόγησης και τώρα μπαίνουν ως υποψήφιες προς έγκριση στη τελική φάση αξιολόγησης, η οποία και θα οριστικοποιηθεί στις 5 Ιουλίου από την Επιτροπή Παρακολούθησης, στην οποία η κα Φτακλάκη είναι τακτικό μέλος εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Γιάννη ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos