Τον «τσακώσαμε»! Ποιός δημοφιλής χαρισματικός καλλιτέχνης βολτάρει στα σοκάκια της Νάουσας Πάρου;

13 Αυγούστου 2017 15:13

Προκαλεί «σεισμό» όπου κι αν εμφανίζεται! Showman, ηθοποιός, τραγουδιστής και μίμος ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει κερδίσει εδώ και χρόνια τις καρδιές του κόσμου με την χαρισματική παρουσία του!

Με ότι έχει καταπιαστεί στο χώρο της ελληνικής showbiz το έχει «απογειώσει»! Πολυσχιδής με απίστευτη ενέργεια, μιμείται μοναδικά καλλιτεχνικές ή πολιτικές προσωπικότητες, έχει κυκλοφορήσει δίσκους, έχει συμμετάσχει σε κινηματογραφικές ταινίες, σε τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές ως guest star και έχει παίξει στο θέατρο. Και όλα αυτά έχοντας κάνει καταπληκτικές συνεργασίες και φυσικά, τεράστια επιτυχία!

Το ταλέντο του μοναδικό και αστείρευτο μας έχει χαρίσει εξαιρετικές στιγμές διασκέδασης όλα αυτά τα χρόνια!

Ο φωτογραφικός φακός του psts.gr τον «συνέλαβε» στη Νάουσα της Πάρου να βολτάρει αμέριμνος στα σοκάκια και να απολαμβάνει ξένοιαστα τις διακοπές του στο νησί. Στην παρέα των διακοπών του στην Πάρο περιλαμβάνονται και άλλοι δημοφιλείς καλλιτέχνες που παραθερίζουν στο νησί.
Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει πρόκειται για τον ευδιάθετο και χαμογελαστό Τάκη Ζαχαράτο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos