Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο πρώτων βοηθειών

11 Φεβρουαρίου 2013 20:31

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο πιστοποίησης πρώτων βοηθειών που πραγματοποίησε

ο σύλλογος μας 8-9-10/2/2013 σε συνεργασία με το περιφερειακό τμήμα Πειραιά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι ήρθαν και το παρακολούθησαν , τους δυο διασώστες - εκπαιδευτές μας Κυραννό Γιάννη και Δεσποινίδη Χρήστο. Ευχαριστούμε πολύ επίσης τους χορηγούς και τους ανθρώπους που μας στήριξαν και μας στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια που κάνουμε. Τη Blue Star Ferries, Αφεντάκη Δήμητρα, Αντωνοπούλου Άννα, Τερόβα Κατερίνα, Αλιπράντη Μαρία και Βασίλη Γιατρά.

Βλέποντας τη κατάσταση που επικρατεί στο τομέα της υγείας(ΕΚΑΒ-Γιατροί) και μιας ο πολίτης είναι αυτός που θα βρεθεί πρώτος αντιμέτωπος με μια κατάσταση πχ τροχαίο μέχρι να έρθει η εξειδικευμένη βοήθεια(αν έρθει) τα άτομα που παρακολούθησαν τα σεμινάρια μας ζήτησαν να πραγματοποιήσουμε και άλλα σεμινάρια πρώτων βοηθειών πιο εξειδικευμένα, πράγμα και που θα κάνουμε στο μέλλον.

Τέλος επειδή αρκετοί μας ρώτησαν γιατί δεν είδαν ή δεν διάβασαν κάποια ανακοίνωση σχετικά με τα κλιμάκια γιατρών ή το σεμινάριο πιστοποίησης στα τοπικά Blog ή στο τοπικό έντυπο ή ηλεκτρονικό τύπο να σας ενημερώσουμε ότι ενώ είχαμε στείλει με email τις σχετικές ανακοινώσεις με απόφαση των ιδιοκτητών ή συντακτών αυτών δεν αναρτήθηκαν και δεν δημοσιεύτηκαν. Το αφήνουμε στη κρίση όλων σας....

Το Δ.Σ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos