Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015 - Psts.gr

Μια συντονισμένη κίνηση για την πάταξη του παράνομου υπαίθριου εμπορίου έλαβε χώρα την Τετάρτη 22/07 λίγο πριν τα μεσάνυχτα στη Νάουσα της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την πραγματοποίηση της τελευταίας προπόνησης την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 ολοκληρώσαμε την πρώτη δοκιμαστική φάση της δημιουργίας Μικτής Ομάδας Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Πέμπτη 23 Ιουλίου και ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Κάτω Πεταλιού εκδήλωση στη μνήμη του αείμνηστου δασκάλου, λαογράφου - ερευνητή, συγγραφέα και ποιητή ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΟΥΛΛΟΥ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρακαλούμε την Παρασκευή 24-7-2015 ώρα 11.00' να προσέλθετε σε επείγουσα συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθησαν τρείς (3) υπήκοοι Ινδίας, ηλικίας 45, 39 και 34 ετών, γιατί εισήλθαν στην οικία 35χρονου ομοεθνή τους και αφού τον τραυμάτισαν με ξύλινο αντικείμενο, απέσπασαν το κινητό του τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια προκάλεσαν φθορές στην οικία. Παθών μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Κέας και ακολούθως σε Νοσοκομείο της Αθήνας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιέσεις ασκούν προς την κυβέρνηση χώρες της ευρωζώνης για να κατατεθεί και νέο νομοσχέδιο με προαπαιτούμενα μέτρα μέσα στον Αύγουστο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιμέτωπες με πολλαπλά μέτωπα πυρκαγιών βρίσκονται αυτή την ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ετήσιος Τεχνο-οικονομικός Δείκτης (Techonomic Index) της Samsung ανακοινώθηκε, αποτελώντας την πιο ολοκληρωμένη μελέτη για τον τρόπο που αλληλεπιδρούν οι Ευρωπαίοι με την τεχνολογία. Στην μελέτη συμμετείχαν 18 Ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, αποκαλύπτοντας τις συνήθειες χρήσης και δαπάνης σε πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πρόστιμο ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων καλείται να πληρώσει η Citibank σε πελάτες, επειδή χρησιμοποίησε παράνομες πρακτικές για τη διαφήμιση πιστωτικών καρτών, σύμφωνα με σχετική απόφαση της αμερικανικής υπηρεσίας προστασίας καταναλωτών στον χρηματοπιστωτικό τομέα (CFPB).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τόνι Μπλερ, πρώην πρωθυπουργός και πρώην ηγέτης του Εργατικού Κόμματος, κάλεσε το κόμμα να στραφεί προς το κέντρο γιατί δεν θα «κερδίσει ποτέ την εξουσία αν πάει προς τα αριστερά».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos