Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 - Psts.gr

Περίπου σαράντα λεπτά διήρκησε η συνάντηση του Δημάρχου Πάρου κ. Κωβαίου με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο σήμερα Πέμπτη 3 Ιουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Ίου στο λιμένα Θήρας, με το Ε/Γ-Α/Ψ ''ΜΕΛΙΔΩΝΙΑ'' Ν. Λαυρίου 456, 71χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Αυτοδιοικητικοί Εκπρόσωποι των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, εκφράζοντας τις τοπικές μας Κοινωνίες, απαιτούμαι από την Ελληνική Κυβέρνηση, να αποσύρει άμεσα το διχαστικό και παραπλανητικό δημοψήφισμα, που θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ευρωπαϊκή ύπαρξη της Πατρίδας μας και την αποκόπτει από τον φυσικό της χώρο: Την Ευρώπη και τη ζώνη του ευρώ!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συντριπτικό «Ναι» υπέρ του ευρώ με ποσοστό 74% και ντέρμπι στο δημοψήφισμα με μικρό προβάδισμα 1,4% του «Ναι» έναντι του «Oχι» καταγράφει η πανελλαδική δημοσκόπηση της ALCO για το «Εθνος». Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, το «Ναι» λαμβάνει 44,8% και το «Oχι» 43,4%. Το 61% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι με το «Oχι» υπάρχει κίνδυνος εξόδου από την Ευρωζώνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τρίτη ημέρα σχηματίζονται ουρές έξω από υποκαταστήματα τραπεζών από συνταξιούχους που προσέρχονται για να πάρουν τα 120 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως κάθε χρόνο, στο τέλος της καλλιτεχνικής περιόδου, δίνεται η ευκαιρία σε όσους χορευτές το επιθυμούν να αναπτύξουν και να παρουσιάσουν μια δική τους χορογραφία με θέμα και μουσική της επιλογής τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σοκ έχει προκαλέσει στη Γερμανία η είδηση ότι ρομπότ... σκότωσε έναν εργάτη σε εγκαταστάσεις της Volkswagen.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχεδόν 25 χρόνια μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, η ρωσική Δικαιοσύνη έρχεται... να διερευνήσει τη «νομιμότητα» της ανεξαρτητοποίησης των χωρών της Βαλτικής από τη Σοβιετική Ενωση, επιδεινώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο το κλίμα στις σχέσεις με την Ανατολική Ευρώπη, που ήδη βρίσκονται στο «κόκκινο» λόγω Ουκρανίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos