Εκδήλωσης για τη "Γιορτή της Μητέρας" από το Σύλλογο Γυναικών Νάουσας Πάρου

15 Μαϊος 2012 16:46

Με αφορμή τη "Γιορτή της Μητέρας" ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου διοργάνωσε μία μουσική εκδήλωση με έντεχνο ελληνικό και ξένο τραγούδι.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας Πάρου την Κυριακή 13 Μαΐου 2012, παρουσία του αντιδημάρχου κ. Κωβαίου, του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κ. Μπαρμπαρήγου, του αντιπροέδρου κ Αλιφιέρη, του προέδρου της τοπικής κοινότητας Λευκών κ. Παντελαίου, της προέδρου της ΚΔΕΠΑΠ κας Κάγκανη και εκπροσώπων συλλόγων και φορέων.

Οι συντελεστές-μουσικοί και τραγουδιστές- που πήραν μέρος και μας κράτησαν για πάνω από μία ώρα συντροφιά, ήταν αλφαβητικά οι: Αντώνης Πρέκας, David Salihi, Στέλλα Σκορδαλέλη, Μιχάλης Τσουνάκης και Νίκη Χασάπη. Ο κόσμος, που είχε γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα από νωρίς, έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις, ευχόμενος να υπάρξει συνέχεια σε τόσο όμορφες εκδηλώσεις.

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές-μουσικούς και τραγουδιστές- και βέβαια όλους τους φίλους μας που πέρασαν μαζί μας και φέτος τη "Γιορτή της Μητέρας", ειδικά όμως αυτούς που παρακολούθησαν την εκδήλωση όρθιοι, λόγω μεγάλου αριθμού θεατών.

Και πάλι σας ευχαριστούμε, και του χρόνου και να χαιρόμαστε όλες τις μητέρες όπου γης!

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου

Ανθούλα Θεοδωράκου

{vsig}syllogos_gynaikon_naousas_15-05-12{/vsig}

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos