Εντυπωσιακή εικαστική έκθεση με τίτλο «Αιγαιοπελαγίτικες Αποχρώσεις» στη Χρυσή Ακτή Πάρου! (Βίντεο + Φώτο)

23 Ιουλίου 2017 17:07

Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 21 Ιουλίου, η εικαστική έκθεση «Αιγαιοπελαγίτικες Αποχρώσεις» στο πλαίσιο της 6ης Εικαστικής Συνάντησης Τεχνών Πάρου 2017 – 2η περίοδος. Η έκθεση που θα διαρκέσει έως τις 31 Ιουλίου φιλοξενείται στην πολυτελή αίθουσα gallery του ξενοδοχείου Poseidon of Paros Resort & Spa και αποτελεί καρπό δημιουργίας της εικαστικής ομάδας ART WAY.

To φως των Κυκλάδων και οι άπειροι ιριδισμοί και αντανακλάσεις του μοναδικού Αιγαιοπελαγίτικου φωτός καθώς αντανακλώνται στη θάλασσα, αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους ζωγράφους της έκθεσης που αποτυπώνουν στους καμβάδες τους μοναδικές, μαγευτικές εικόνες που παρουσιάζουν στο βλέμμα μια εντυπωσιακή ενότητα.

Η καλλιτεχνική ομάδα ART WAY, φιλοτεχνώντας με αγάπη εικαστικά έργα με επίκεντρο αναφορές στο φυσικό Κυκλαδίτικο περιβάλλον, έχει αποδείξει ότι εν καιρώ κρίσης μετουσιώνει τη δημιουργικότητά της σε φως και ελπίδα προάγοντας στο νησί την Τέχνη και τον Πολιτισμό εδώ και πολλά χρόνια.

Επισκεφθείτε τη σημαντική έκθεση, που φιλοξενείται στην πολυτελή αίθουσα gallery του ξενοδοχείου Poseidon of Paros, για να θαυμάσετε το έργο καλλιτεχνών που αιχμαλωτίζουν με το χρωστήρα τους στιγμές μαγευτικές και ζωντανεύουν δημιουργικά την έμπνευσή τους από το Αιγαιοπελαγίτικο φως.



Επισκεφθείτε το ξενοδοχείο Poseidon of Paros, ένα ξενοδοχείο – κόσμημα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, υψηλής αισθητικής δίπλα στη θάλασσα και αφεθείτε στην μαγεία της εικαστικής δημιουργίας σε ένα περιβάλλον σαγηνευτικό. Γιατί το Poseidon of Paros, με τη μαγευτική θέα, την άμεση πρόσβαση στη δημοφιλή παραλία της Χρυσής Ακτής, την άνεση και την πολυτέλεια που προσφέρει σε ένα περιβάλλον νησιώτικης φιλοξενίας, αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο!

Παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ηρεμία και χαλάρωση είναι ιδανικό για όλα τα γούστα και για οικογενειακές διακοπές προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία διαμονής στο υπέροχο από όλες τις απόψεις περιβάλλον του!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos