θαλάσσιες διακομιδές από Πάρο και Μύκονο για Σύρο
θαλάσσιες διακομιδές από Πάρο και Μύκονο για Σύρο
 02.07.2024 20:50
Γαλλία: Γιατί παραιτήθηκαν πάνω από 200 υποψήφιοι βουλευτές - Μέτωπο Αριστεράς και Μακρόν για να μην κερδίσει η Λεπέν
Γαλλία: Γιατί παραιτήθηκαν πάνω από 200 υποψήφιοι βουλευτές - Μέτωπο Αριστεράς και 
 02.07.2024 20:42
Οριστική παράδοση του ακινήτου του Παλαιού Αερολιμένα στην ιδιοκτησία του Δήμου Πάρου
Οριστική παράδοση του ακινήτου του Παλαιού Αερολιμένα στην ιδιοκτησία του Δήμου Πάρου
 02.07.2024 13:02
Πάρος: Πρόγραμμα Λειτουργίας Περιφερειακών Ιατρείων Ιουλίου
Πάρος: Πρόγραμμα Λειτουργίας Περιφερειακών Ιατρείων Ιουλίου
 02.07.2024 12:41
Πάρκο Πάρου: Συναυλία με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων και τη χορωδία του Ωδείου Μυθωδία
Πάρκο Πάρου: Συναυλία με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων και τη χορωδία του 
 01.07.2024 21:32

deyap water 01

 chora banner 260x250  Web banner 300x250 multiple routes 2024  greco greek tavern2 260x250

24ωρη Ενημέρωση

 as parou new 330x250 22

Web banner 300x250 multiple routes 2024

cavo doro 22

24ωρη Ενημέρωση

 golden star ferries

greco greek tavern2 300x250
greco greek tavern2 300x250

kdepap xristougenna 2020

kdepap xristougenna 2020

Ροή Ειδήσεων

polyxronakos

polyxronakos

kdepap xristougenna 2020

pepe souvlaki 22

xaniotis gallika

save banner 01

 poleitai

WEBTV

Ιούλιος 2024 - Psts.gr

Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στην μακρόχρονη ιστορία του έζησε το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα Νάουσας Πάρου, εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο 35ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ της πόλης Λόρκα, στην Ισπανία στα τέλη Ιουνίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καίρια αποδείχθηκε η παρέμβαση με αναφορά στη Βουλή του Βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππου Φόρτωμα, προς το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, σχετικά με την ανάγκη παράτασης της διασύνδεσης POS-Ταμειακών Συστημάτων και τον μη καταλογισμό προστίμων στις επιχειρήσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η «Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης», στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού για ποιοτική ανάπτυξη των περιοχών της, ανέλαβε τη σημαντική πρωτοβουλία να δημιουργήσει Υδάτινα Πεδία στην Αλεξανδρούπολη και τη Σαμοθράκη. Η υλοποίηση της απόφασης θα γίνει μέσω της «Αναπτυξιακής Εταιρίας Έβρου Α.Ε.» η οποία υπέγραψε σχετική σύμβαση με την εταιρεία «Ελληνικά Υδατοδρόμια».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 01-07-2024 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 56χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά με ποινή φυλάκισης (3) ετών και (10) μηνών για υπόθεση απάτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μια σημαντική απόφαση για την βελτίωση των υποδομών ύδρευσης στην Αμοργό προέβη το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Συγκεκριμένα υπεγράφη η έγκριση χρηματοδότησης των εξής έργων για το Δήμο Αμοργού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πολιτική και ψυχική απόσταση που τον χωρίζει από τον προκάτοχό του, Αλέξη Τσίπρα επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Λίγες ώρες μετά την επιστροφή του από την Αμερική και εικοσιτετράωρα πριν συνεδριάσουν τα κομματικά όργανα, ο κ. Κασσελάκης απάντησε στο περιεχόμενο των αναρτήσεών του, που πυροδότησαν πολλαπλές εστίες εσωστρέφειας, ανασκευάζοντας μερικώς τους ισχυρισμούς του για τον κ. Τσίπρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ώρα των… ζυμώσεων στη Γαλλία έχει έρθει. Περισσότεροι από 200 υποψήφιοι έχουν δηλώσει ότι αποσύρονται από τον δεύτερο γύρο των εκλογών για τη Γαλλική Εθνοσυνέλευση σε μία πρακτική που αποσκοπεί να ασκηθεί πίεση στη Λεπέν έτσι ώστε να μειωθούν οι πιθανότητές της να κερδίσει στον β' γύρο των βουλευτικών εκλογών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όπως είναι ήδη γνωστό, από τις υποσχέσεις και τα υπονοούμενα του Υπουργού Υγείας για τρίμηνες και εξάμηνες παρατάσειςστους 450 περίπου εργαζόμενους στα προγράμματα Philos,έφτασε ξαφνικά με ένα e-mail να τους πετά στο δρόμο από τις 30/06/2024!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε η οριστική παράδοση του ακινήτου του Παλαιού Αερολιμένα, στο Δήμο Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ

LIFESTYLE

ktel parou

taxi paros

ktel deep blue

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos