Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2012 - Psts.gr
Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012 02:21

Πάρος: Ερωτικές νότες στο φεγγαρόφως

Η Πάρος, γιόρτασε την Παρασκευή 31/08 την αυγουστιάτικη πανσέληνο με τον καθιερωμένο πλέον σε ολόκληρη την Ελλάδα θεσμό της ανοικτής προσέλευσης κοινού σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, το βράδυ της πανσελήνου

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012 02:15

Πάρος: Ερωτικές νότες στο φεγγαρόφως

Η Πάρος, γιόρτασε την Παρασκευή 31/08 την αυγουστιάτικη πανσέληνο με τον καθιερωμένο πλέον σε ολόκληρη την Ελλάδα θεσμό της ανοικτής προσέλευσης κοινού σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, το βράδυ της πανσελήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με καθυστέρηση δύο (2) περίπου μηνών πραγματοποιήθηκε στις 1/9/2012 η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Λέρο. (Η τελευταία συνεδρίασή του πραγματοποιήθηκε στη Τήνο στις 9/7/2012).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το THALATTA 2012, ένα πολύ σημαντικό συνέδριο που θα βάλει στο μικροσκόπιο ζητήματα που αφορούν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ.Χριστιάνα Καλογήρου συναντήθηκε σήμερα με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2012 η παράταξη μας συμμετείχε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου που έγινε στη Λέρο με τους Περιφερειακούς Συμβούλους Νεκτάριο Σαντορινιό και Παύλο Χρυσαφίδη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση προπαρασκευαστικού χαρακτήρα, εν όψει της αυριανής επίσκεψης στη Ρόδο του Υφυπουργού του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Hans Joachim Fuchtel,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση για ζητήματα του δήμου Αντιπάρου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:00 π.μ, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Πουσσαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη σημερινή του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Λέρο μπήκε από την πλειοψηφούσα παράταξη για ψήφιση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι μόνο αν το ΠΑΣΟΚ ξαναγράψει τους όρους λειτουργίας της πατρίδας μας και υφάνει ξανά τον συνεκτικό της ιστό, μπορεί να πετύχει στην μάχη για την υπεράσπιση της πολιτικής και της Δημοκρατίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos