Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 - Psts.gr

Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της ΕΕΚΦΝ παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος – Ποιες αποφάσεις ελήφθησαν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 27-01-2016 συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας και εκτελούσε οικοδομικές εργασίες, σε ακίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπών. Σε βάρος των ιδιοκτητών σχηματίστηκε δικογραφία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 02 Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο σύλλογος βετεράνων ποδοσφαιριστών Πάρου – Αντιπάρου ενημερώνει τα μέλη του αλλά και όσους επιθυμούν να πλαισιώσουν την ομάδα παλαιμάχων ότι οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά κάθε Δευτέρα στις 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου και κάθε Παρασκευή στις 16:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Μάρπησσας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά από την πρόταση της Αθλητικής Επιτροπής, την σχετική απόφαση του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., και την ολοκλήρωση των επαφών με τους συμμετέχοντες συλλόγους, πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες δοκιμαστικές προπονήσεις τον Ιούνιο και Ιούλιο 2015 παρουσία περισσότερων από 40 μικρών αθλητών γεννηθέντων το 2003 και 2004.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τις βάσεις για τη στρατηγική συμμαχία μεταξύ της Ελλάδας και του Ισραήλ που συγκροτούν, σε συνδυασμό με την Κύπρο, τον μεγάλο άξονα σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, έθεσαν χθες οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών Αλ. Τσίπρας και Μπ. Νετανιάχου, στη συνάντηση που είχαν στην Ιερουσαλήμ, επικεφαλής των κλιμακίων υπουργών των δύο χωρών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φτηνότερο γίνεται το πλαστικό χρήμα καθώς οι τράπεζες προχωρούν σε μειώσεις των προμηθειών για συναλλαγές με κάθε είδους κάρτες - πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία αντίφαση του ελληνικού κράτους. Είναι όμως από τις πιο χαρακτηριστικές: είμαστε από τις χώρες που δικαίως περηφανεύονται περισσότερο για τον πολιτισμό τους και την ίδια στιγμή από εκείνες που λιγότερο τον προστατεύουν. Τα πνευματικά και τα συγγενικά δικαιώματα μένουν εδώ και δεκαετίες απροστάτευτα και η είσπραξή τους είναι προβληματική. Ειδικά στην εποχή του Διαδικτύου και της εύκολης αναπαραγωγής, η αυθαιρεσία γίνεται ακόμη πιο έντονη. Από το παράνομο κατέβασμα τραγουδιών, ολόκληρων cd, μέχρι ταινιών, κειμένων, βιβλίων, άρθρων κ.ά. που αναπαράγονται χωρίς καμία άδεια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε νέα επίθεση εναντίον της Γερμανίδας καγκελαρίου προχώρησε ο επικεφαλής του αδελφού κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών στη Βαυαρία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eξαπλώνεται η παγκόσμια ανησυχία για τον ιό Ζίκα, που προκαλεί μικροκεφαλία στα έμβρυα, καθώς εντοπίστηκε ένα κρούσμα στη Δανία. Πρόκειται για έναν τουρίστα ο οποίος είχε ταξιδέψει πρόσφατα σε Νότια και Κεντρική Αμερική. Την ίδια στιγμή, οι υγειονομικές αρχές του Ελσίνκι ανακοίνωσαν ότι ένας Φινλανδός τουρίστας είχε προσβληθεί από τον ιό κατά τη διάρκεια ταξιδιού στις Μαλδίβες, το περασμένο καλοκαίρι, ενώ από το ιό νοσούν και πέντε Πορτογάλοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos