Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

Οι γυάλινες πόρτες και οι τοίχοι ντους είναι κομψοί, πρακτικοί και παρουσιάζουν έναν όμορφο συνδυασμό με τα πλακάκια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Απρίλιο ή Μάιο οι εκλογές όπως έχει πει ο πρωθυπουργός», είπε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης ενώ τόνισε ότι το πιο κρίσιμο είναι να βγει μία κυβέρνηση ισχυρή και δυνατή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τον Αύγουστο του 2021 το στοίχημα έχει φύγει από το προσωρινό καθεστώς και η πολυπόθητη μονιμότητα είναι πλέον γεγονός.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα είναι οι: 1, 6, 20, 21, 43 και Τζόκερ ο αριθμός 8

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους κινδύνους για ξέσπασμα νέας πανδημίας αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Θεοκλής Ζαούτης ο οποίος παράλληλα μίλησε και για τους λόγους που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας παράτεινε την κατάσταση ανώτερου επιπέδου συναγερμού για την Covid.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, στο Λίβερπουλ του Ην. Βασιλείου, η κλήρωση των ημιτελικών (allocation draw) για τον 67ο διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το καθάρισμα των πιάτων, είτε στο χέρι είτε στο πλυντήριο πιάτων μπορεί να φαίνεται απλό όμως στην πραγματικότητα δεν είναι. Χρειάζεται σωστή προετοιμασία ώστε να υπολείμματα να αφαιρεθούν σωστά. Διάβασε παρακάτω μερικούς από τους μεγαλύτερους μύθους για το πλύσιμο πιάτων που πρέπει να καταρρίψεις για να μην χάνεις χρόνο και κόπο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της 48ης απεργίας της Π.Ν.Ο., την Τετάρτη 08/02/2023 και την Πέμπτη 09/02/2023, τα δρομολόγια των πλοίων μας, θα διαμορφωθούν ως ακολούθως :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής ΚυκλάδωνΝ.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, κατέθεσε αναφορά στη Βουλή προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, αναδεικνύοντας το θέμα που έχει ανακύψει από τη μη συμπερίληψη της νήσου Τήνου στα νέα δρομολόγια που ανακοίνωσαν, ενόψει της νέας θερινής σεζόν, οι εταιρείες FastFerriesκαι MinoanLines όπου συνδέεται ο Πειραιάς με τις Κυκλάδες και την Κρήτη και αντίστροφα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη θέση της στον παγκόσμιο χάρτη με τα κορυφαία οικοσυστήματα για νεοφυείς επιχειρήσεις συνεχίζει να βελτιώνει η Ελλάδα. Αποτέλεσμα της συνεχούς τόνωσης του εγχώριου επιχειρηματικού περιβάλλοντος, η χώρα καταφέρνει να πλασαριστεί ανάμεσα στα πιο φιλικά για startups οικοσυστήματα του πλανήτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos