Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018 - Psts.gr
Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018 17:30

Προκηρύχθηκαν οι θέσεις εποπτών ΟΤΑ

Βγήκε στον αέρα η Προκήρυξη- πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (1ΕΟ/2018) για την υποβολή υποψηφιοτήτων πλήρωσης θέσεων Εποπτών ΟΤΑ, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 216 παρ. 7 του Ν. 3852/2010, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ην 05-09-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 41χρονος ημεδαπός, ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γνωστή η εξαιρετικά πολύτιμη αρωγή των μελών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης - Παράρτημα Κυκλάδων σε όλες τις περιστάσεις εκτάκτου ανάγκης στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ετήσιο ραντεβού της Πάρου με τις μνήμες του μικρασιατικού πολιτισμού αναβιώνει ξανά το τριήμερο 7 - 9 Σεπτεμβρίου στο Άσπρο Χωριό!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018 08:54

Πρόσκληση σε έκτακτη γενική συνέλευση

Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου και μετά από απόφαση του ΔΣ καλούνται όλα τα μέλη του Αθλητικού Ομίλου Πάρου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα την Κυριακή 09 Σεπτεμβρίου 2018 στην αίθουσα του Αρχιλόχου και ώρα την 10:00 πμ. με τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ασφαλείς «και με τη βούλα» πρέπει να θεωρούνται πλέον οι παιδικοί σταθμοί του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 05-09-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 44χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους -7,4- γραμμαρίων και μαχαίρι με μήκος λάμας -14- εκατοστών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με δύο παγκόσμιες πρωτιές και τρία συνολικά βραβεία, η Ελλάδα θριάμβευσε στην τελετή απονομής του θεσμού των ταξιδιωτικών διακρίσεων Condé Nast Traveller 21st Annual Readers’ Awards 2018, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ξαναπαγωμένο παγωτό όχι μόνο έχει αλλοιωμένη υφή, αλλά είναι και εξαιρετικά βλαβερό για την υγεία, καθώς εάν έχει προηγουμένως λιώσει πλήρως εκτός κατάψυξης, θα περιέχει πολλά βακτήρια.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η δημοφιλής πλατφόρμα αντιμετωπίζει επικρίσεις μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου της Cambridge Analytica – Η διαγραφή της εφαρμογής δεν συνεπάγεται διαγραφή από το Facebook

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos