Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 - Psts.gr

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής - Διαβάστε τις αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα κάνετε αίτηση έως τις 28 Ιουνίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης σε παραλία της Πάτρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν επιλέγουν μόνο οι άνθρωποι τα κατοικίδια τους αλλά και τα κατοικίδια τους ανθρώπους τους. Και, μάλιστα, πολλές φορές, σε απρόβλεπτες, ακραίες συνθήκες. Η ιστορία της Πούμπα, μίας σκυλίτσας που ακολουθεί τους αθλητές μεγάλων αποστάσεων, το αποδεικνύει…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ δίνοντας στη δημοσιότητα και αποδείξεις, ο τουρίστας έκανε εξετάσεις που δεν ξεπερνούν τα 300€ στα ιδιωτικά και τα 30€ στα δημόσια νοσοκομεία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιδοτούνται µε 8.000 έως 12.000 ευρώ τα επιχειρηµατικά σχέδια ανέργων 18-66 ετών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ανάγκη της κατασκευής νέου, διεθνούς αεροδρομίου, τη βελτίωση των θαλάσσιων συγκοινωνιών με στόχο την αύξηση του τουρισμού, τη δημιουργία θέσεων εργασίας στο νησί και την εν γένει δημιουργίας υποδομών, δράσεις που δικαιούται ένα μεγάλο νησί όπως η Κάλυμνος, τονίζει σε σχετικό Υπόμνημα προς τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κάλυμνο, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γαλουζής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου», «Μαρία Ναυπλιώτη», ευχαριστεί θερμά τα μέλη του, για την προσφορά τους στην εαρινή αιμοληψία, δίνοντας το παρόν στο κάλεσμα του συλλόγου μας, με 550 συμμετοχές, προσφέροντας 524 φιάλες αίματος. Παράλληλα κατά τη διάρκεια της αιμοληψίας, έγινε εγγραφή 46 νέων μελών εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύνδεσμος «Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας», διοργανώνει το 6ο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής στη Σίφνο, «MuSifanto 2019» που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιουνίου ως τις 6 Ιουλίου 2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro 2020 στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, 66χρονη αλλοδαπή, από το λιμένα Καταπόλων Αμοργού στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IΙΙ'' Ν. Νάξου 62, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos