Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 - Psts.gr

Η πολιτική προστασία της Λωρίδας της Γάζας ανακοίνωσε τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη πως τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ισραηλινό βομβαρδισμό στην ανακηρυγμένη ανθρωπιστική ζώνη Αλ Μαουάσι, στη Χαν Γιούνις (νότια).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξήσεις στο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, στο επίδομα στέγασης και στο επίδομα παιδιού και νέα περιουσιακά στοιχεία και όρια των καταθέσεων των δικαιούχων θα περιλαμβάνει το σχέδιο της κυβέρνησης για την επιδοματική πολιτική.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η άμυνα της ελληνικής πλευράς, οι αβεβαιότητες της Κύπρου και τα ασφυκτικά περιθώρια για την επίλυση των εκκρεμοτήτων-Κύπριος ΥΠΕΞ: Η ηλεκτρική διασύνδεση με την Ελλάδα θα άρει την απομόνωση της Κύπρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η έκθεση του Μάριο Ντράγκι για το μέλλον της ευρωπαϊκής ανταγωνιστικότητας, που παρουσιάστηκε χθες στις Βρυξέλλες, εμπεριέχει θεμελιώδεις προτάσεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Ευρώπη και για τη διατήρηση της οικονομικής και γεωπολιτικής της ισχύς, αλλά και της κοινωνικής της συνοχής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ηθοποιός που χάρισε τη φωνή του ως Darth Vader στις ταινίες Star Wars, ο Τζέιμς Ερλ Τζόουνς, πέθανε το πρωί της Δευτέρας (9/9) στο σπίτι του στην κομητεία Dutchess της Νέας Υόρκης, σε ηλικία 93 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos