Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Το πρωί του Σαββάτου 18 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε υπό τη διοργάνωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου, το πρώτο μέρος ενός εξαιρετικά ενδιαφέροντος σεμιναρίου αμπελουργίας με στόχο την ενημέρωση – επιμόρφωση των καλλιεργητών αλλά και του κοινού αναφορικά με την βελτίωση της αμπελουργικής πρώτης ύλης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φέτος θα παρακολουθήσουμε μέσα από τη συχνότητα του ALPHA το φινάλε του δεύτερου κύκλου του Σασμού.

Κατηγορία LIFESTYLE

Μετά από αίτημα του Δήμου Πάρου στο Υπουργείο Παιδείας και την πρόταση του ΔΙΕΚ Σύρου, το Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου αποφάσισε την ίδρυση Δημοσίου ΙΕΚ στο νησί της Πάρου, ως Τμήμα του ΔΙΕΚ Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την δυναμική συμμετοχή 77 μελών πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 12 Μαρτίου 2023 οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Πολιτιστικού Συλλόγου Άσπρου Χωριού «ΑΤΛΑΝΤΙΣ».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ντόρτμουντ, πιθανότατα επηρεασμένη από τον αποκλεισμό της στο Τσάμπιονς Λιγκ που προηγήθηκε, κόλλησε στο 2-2 στο ντέρμπι με τη μισητή Σάλκε και έπεσε από την 1η θέση της βαθμολογίας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 15:41

Η κατάσταση στον όμιλο του ΑΟ Πάρου

Ο δεύτερος όμιλος της Β κατηγορίας Κυκλάδων έχει περάσει από 40 κύματα, λόγω των προβλημάτων με το Μητρώο, αλλά φαίνεται πως οδεύει στην ολοκλήρωση του.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά θέλει η ΑΕ Πάρου, την Κυριακή στις 14.30 απέναντι στο Φιλώτι.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου με ασφάλεια έτσι ώστε να αναβαθμιστεί η εμπιστοσύνη του κοινού στη χρήση του επανέλαβε και σήμερα ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης αρμόδιος για θέματα υποδομών και Μεταφορών τονίζοντας πως θα υπάρξει διερεύνηση μέχρι τέλους για το πρόσφατο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλές είναι οι ευκαιρίες για στοιχημα ποδοσφαιρο σήμερα Σάββατο (18/03), με συναρπαστική δράση σε εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μετά την έγκριση της προτεινόμενης σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο και την έ-νταξη στο «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» δρομολο-γείται η υπογραφή της σύμβασης για την αποκατάσταση και τη συντήρηση δρόμων του Δήμου Μυκόνου, αρχικού προϋπολογισμού 2.847.720 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos