Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης Τζόκερ: 20, 13, 42, 11, 22 και Τζόκερ ο αριθμός 3

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Θα διαφημίσουμε τις αλυσίδες με τις χαμηλότερες τιμές και οι έλεγχοι θα είναι εντατικοί», υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης την Κυριακή, μιλώντας για το «καλάθι του νοικοκυριού».
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να εκμεταλλευτεί το «Ολντ Τράφορντ» και να πάρει τη νίκη κόντρα στη Γουέστ Χαμ για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της Πρέμιερ Λιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με εμφατική εμφάνιση και πεντάρα οι πράσινοι κατέρριψαν το ρεκόρ τους συνεχόμενων νικών, που κατείχε η σπουδαία ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα από την σεζόν 1994 /95, φτάνοντας στο 10 στα 10.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χρυσοφόρα γη της αμπέλου θεωρούνταν από την αρχαιότητα η Πάρος, νησί με τεράστια αμπελοοινική παράδοση που συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο «Σασμός» έρχεται με τα επόμενα επεισόδια (25-28) για να καθηλώσει και να απογειώσει την αγωνία στα ύψη. Δείτε περιλήψεις και φωτογραφίες των επεισοδίων.

Κατηγορία LIFESTYLE

Στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτοκτηνοτροφικός κόσμος στην Νάξο και στην υπόλοιπη Ελλάδα λόγω της ακρίβειας και του αυξημένου κόστους παραγωγής αναφέρθηκε γι' άλλη μια φορά ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του Open.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεμάτο συναρπαστικά παιχνίδια και στοιχηματικές ευκαιρίες το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής, με το ντέρμπι "δικεφάλων" ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ένα πετρόχτιστο έργο με τίτλο «Εξοχικός κήπος με δωμάτιο στην Kέα», που κατέκτησε το Βραβείο Αρχιτεκτονικής ΕΙΑ 2022 στον διαγωνισμό του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής αποτελεί το συνώνυμο της λιτής ζωής στην ύπαιθρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Επτά νίκες και έξι ισοπαλίες μετρά στα τελευταία 13 ματς με την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, με την Ένωση να έχει μία νίκη στις τελευταίες 20 αναμετρήσεις τους. Εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στα τελευταία εννιά παιχνίδια τους.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos