Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 - Psts.gr

Μια μέρα πριν το εορτασμό των Εννιάμερων της Παναγίας στη Νάουσα, το χωριό έκανε τα προεόρτια με παραδοσιακές εκδηλώσεις που το ξεσήκωσαν!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι τυχεροί αριθμοί ήταν 4, 34, 6, 37, 44 και Τζόκερ το 10.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέσσερις δεξιοτέχνες μουσικοί, οι Πέτρος Κλαμπάνης, η Αρετή Κετιμέ, ο Θωμάς Μελετέας και ο Ziv Ravitz, οδήγησαν το κοινό που βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 21 Αυγούστου στο θέατρο Αρχίλοχος του Πάρκου Πάρου, σε ένα μαγευτικό, πρωτότυπο, αυθεντικό και ατμοσφαιρικό μουσικό «ταξίδι»!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με την ελπίδα να μειωθεί η ένταση των ανέμων κατά τη διάρκεια της νύχτας, συνεχίζει η μάχη των δυνάμεων της Πυροσβεστικής απέναντι στην πύρινη λαίλαπα στη Φυλή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 01:49

θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό έργο της η φωτιά που ξέσπασε στη Φυλή το πρωί της Τρίτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Υπουργείο Υγείας υπενθυμίζει στους πολίτες τις αναλυτικές οδηγίες την προστασία από τις πυρκαγιές και τα υπολείμματά τους (σκόνη και στάχτες), οι οποίες συστήνονται από την αρμόδια Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας (ΕΕΔΥ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 26 Αυγούστου στις 21:30 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο λιμανάκι του Αμπελά το παραδοσιακό πανηγύρι του Αγ. Φανουρίου.που δοοργανώνεται από τον  Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Αμπελάς».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τραγωδία δίχως τέλος στον Έβρο καθώς υπάρχουν πληροφορίες για την εντοπισμό μίας νέας ομάδας απανθρακωμένων ανθρώπων, αυξάνοντας έτσι των μακρύ κατάλογο των θυμάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλούσιο και ποικίλο είναι το πρόγραμμα των θρησκευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στη Νάουσα με αφορμή τον εορτασμό των Εννιάμερων της Παναγίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos