Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 - Psts.gr

'Οραμα των διοργανωτών τη δημιουργία ενός Community που θέλει να γνωρίσει και να προωθήσει τα ελληνικά νησιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Πρόεδρος της Βουλής και του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, ήταν ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους στον γάμο του Δρ. Κωνσταντίνου Παναγή και της Δρ. Ηλιάνας Στρούθου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Αυγούστου στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

έα ανάρτηση από τον Θοδωρή Κολυδά για τις καιρικές συνθήκες τις επόμενες μέρες. Meteo και windy δείχνουν σε πλήρη εικόνα την κακοκαιρία που έρχεται από την Πέμπτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Θήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο υπολειπόμενος αριθμός αδειών που δεν έχουν καλυφθεί έως σήμερα, ανέρχεται σε 100 για τις Κυκλάδες και 64 για τα Δωδεκάνησα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθεροι χωρίς να τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι αφέθηκαν οι τρεις Πακιστανοί που συνελήφθησαν για τον βιασμό νεαρής τουρίστριας, 21 ετών, από τη Νότια Αφρική, στη Μύκονο, στις 30 Ιουνίου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε ομιλία στην εκδήλωση με θέμα: «Εθνική Στρατηγική για την Περιφερειακή Ανάπτυξη / Παρουσίαση Ψηφιακής Πλατφόρμας erga.gov.gr».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «επηρεαζόμενες» και ως «υψηλού κινδύνου» εφαρμόζονται πρόσθετα μέτρα για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης του ιού μέσω της μετάγγισης αίματος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο δυναμικό της ΑΑΔΕ προστίθεται η νέα μονάδα ψηφιακών διασταυρώσεων που θα ελέγχει μισθώσεις ακινήτων, αξιοποιώντας αλγορίθμους και εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Πειραιάς κατέλαβε την 4η θέση το 2023 -από την 5η θέση το 2022- ανάμεσα στα 15 κορυφαία λιμάνια διαχείρισης εμπορευματοκιβωτίων στην Ευρώπη, από τα οποία συνολικά διακινήθηκαν 72,5 εκατ. TEUs σύμφωνα με το PortEconomics.eu.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos