Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 - Psts.gr

Ο νέος τερματικός αεροσταθμός θα είναι κατά 17 φορές μεγαλύτερος από τον σημερινό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το χταποδοπίλαφο με μιρμιτζέλι είναι ένα παραδοσιακό πιάτο που συνδυάζει το θαλασσινό άρωμα του χταποδιού με την ιδιαίτερη γεύση του μιρμιτζελιού, ενός τοπικού ζυμαρικού από την Πάρο.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, ταξίδεψε στη Σαντορίνη με τη σύντροφό του.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η Κατερίνα Λάσπα, γνωστή παρουσιάστρια και αγαπημένη προσωπικότητα της ελληνικής τηλεόρασης, επέλεξε για ακόμη μία χρονιά να περάσει το καλοκαίρι της στο ειδυλλιακό νησί της Σερίφου.

Κατηγορία LIFESTYLE

Την λεκτική κακοποιητική συμπεριφορά γιατρού σε βάρος νοσηλεύτριας στο νοσοκομείο της Σύρου, καταγγέλλει μέσω ανακοίνωσής του, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, τονίζοντας πως «ζητάμε από τον υπουργό Υγείας την παραδειγματική του τιμωρία».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 12:42

Το Φεστιβάλ Χρωμάτων ταξιδεύει στην Πάρο!

Το Φεστιβάλ Χρωμάτων ταξιδεύει στην Πάρο!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Η δραστηριότητα του βουλευτή Κυκλάδων Μάρκου Εμμ. Καφούρου την εβδομάδα 5-9 Αυγούστου».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φρένο στα ανεξέλεγκτα χρέη των αθλητικών ομοσπονδιών και νοικοκύρεμα στις οικονομικές τους υποχρεώσεις με διάταξη του Γιάννη Βρούτση

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπάρχουν εκατομμύρια παραλίες διάσπαρτες σε όλο τον κόσμο και εξίσου πολλές λίστες που ισχυρίζονται ότι παρουσιάζουν τις καλύτερες από αυτές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Άλκης Κυνηγάκης κατετάγη δέκατος στην μαραθώνια κολύμβηση 10χλμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, δείχνοντας πως παραμένει στην ελίτ του αθλήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos