Παρασκευή, 13 Μαϊος 2022 - Psts.gr

Τετραήμερη εργασία για το σύνολο του προσωπικού της στην Ελλάδα από τον μήνα Αύγουστο, αποφάσισε η Grant Thornton.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού υποδέχτηκε τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη στη Νάξο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

To μοναδικό παγκοσμίως πολιτιστικό σιδηροδρομικό Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «τα 12 Κουπέ», πιστό στο ετήσιο ανοιξιάτικο ραντεβού του από τον Μάιο του 2011, οργανώνεται και φέτος από την Αμαξοστοιχία - Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ για 11η χρονιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 13 Μαϊος 2022 16:49

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων


Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 12-05-2022 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος σύμφωνα με σχετική καταγγελία πρώτες πρωινές ώρες προέβη σε ασελγείς ενέργειες σε βάρος 37χρονης. Επιπλέον, ο 26χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας γνωρίζουμε, ότι σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., θα διεξαχθούν από την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 μέχρι και την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Άσκολι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και αντιμετωπίζει την Μπενεβέντο σε νοκ-άουτ αγώνα για τα πλέι-οφ ανόδου από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η σχεδιάστρια μόδας Βάσια Κωσταρά με μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram μάς έδειξε πώς μπορούμε να μετατρέψουμε το boho φόρεμά μας σε φούστα, μέσα σε μόλις ένα λεπτό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγνωστο παραμένει το 99% των μικροβίων των τρισεκατομμυρίων ειδών βακτηρίων, πρωτόζωων και μυκήτων (χωρίς τους ιούς) που κατοικούν στη Γη, σύμφωνα με έρευνα με επικεφαλής τον Kenneth J. Locey του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Rush (Σικάγο) η οποία δημοσιεύτηκε σε Διεθνή Οργανισμό πριν από έξι χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos