Πέμπτη, 26 Μαϊος 2022 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 6, 8, 28, 31, 42 και Τζόκερ το 13.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το παγωτό σοκολάτας είναι το αγαπημένο γλύκισμα μικρών και μεγάλων.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

O Κοινοβουλευτικός υπεύθυνος Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, κ. Δ. Μπιάγκης και ο Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, κ. Γιώργος Νικητιάδης έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη στην Πολιτική Προστασία αποφασίστηκαν περιπολίες στα δάση μόνο από τον στρατό 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤοStoiximanAegeanBallFestival 2022είναιγεγονός. Η Σύρος και ο Γιώργος Πρίντεζης είναι έτοιμοι να γράψουν μια ακόμη «χρυσή» σελίδα στην αθλητική – τουριστική ιστορία της χώρας!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των βασικών υποδομών του νησιού η Δ.Ε.Υ.ΑΜυκόνου προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με τίτλο «Προμήθεια καιεγκατάσταση ψηφιακών υδρομετρητών και ολοκληρωμένου συστήματοςαυτόματου ελέγχου των δικτύων ύδρευσης Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου.»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ακόμη και τα κουνούπια έχουν τις προτιμήσεις τους: Αυτές είναι οι ομάδες που είναι πιθανότερο να τσιμπήσουν
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας Ιάπωνας λέει ότι έχει εκπληρώσει τη φιλοδοξία της ζωής του να γίνει τετράποδο αφού ξόδεψε δύο εκατομμύρια γιεν (£12.500) για μια άκρως ρεαλιστική στολή σκύλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοδο εμφανίζουν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της υποπαραλλαγής της μετάλλαξης Όμικρον του κορονοϊού. Μάλιστα καταγράφηκε στη χώρα μας και το πρώτο κρούσμα της υποπαραλλαγής ΒΑ.4 που συνδέεται με αυξημένη μεταδοτικότητα και μικρότερη νοσηρότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσε συνολικά 84 θετικά κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων στην Ισπανία, 25 περισσότερα από χθες, σύμφωνα με αναλύσεις που έγιναν στο Εθνικό Μικροβιολογικό Κέντρο του Ινστιτούτου Υγείας Carlos III.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos