Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

Αχτίδα αισιοδοξίας για ένα παράθυρο συμβιβασμού και επακόλουθης εκεχειρίας αποτελεί η ανακοίνωση της ουκρανικής κυβέρνησης νωρίς το βράδυ της Τρίτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν και η παρουσία ξένων στρατευμάτων στη χώρα είναι «αμφιλεγόμενο» ζήτημα, υπερψηφίστηκε με 96 ψήφους από το Κοινοβούλιο - Περιμένουν «χτύπημα» στο ουκρανικό αεροδρόμιο Ούτζχοροντ, στα σύνορα με τη Σλοβακία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνήλθε τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 165ης Συνοδικής Περιόδου, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, στην πρώτη Συνεδρία Της για τον μήνα Μάρτιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πλατφόρμα Αirbnb εισέβαλε δυναμικά στην παγκόσμια τουριστική διαδικτυακή αγορά και με motto το «περιηγηθείτε και κάντε κράτηση» έδωσε λύση σε εκατομμύρια υποψήφιους τουρίστες που έψαχναν value for money κατάλυμα σε διάφορους ταξιδιωτικούς προορισμούς του πλανήτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρίν από λίγη ώρα το Ιταλικό πρακτορείο ANSA μετέδωσε την είδηση μιας εγκυκλίου του Γενικού Επιτελείου του Ιταλικού Στρατού με ημερομηνία 9 Μαρτίου με αναφορά στα “γνωστά γεγονότα” και στις “εξελίξεις στη διεθνή σκακιέρα”.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 26.536, εκ των οποίων 27 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πετυχημένη ήταν η παρουσία των Ελλήνων χιονοδρόμων του διάθλου, του Απόστολου Αγγέλη, του Νικόλαου Τσουρέκα και της Κωνσταντίνας Χαραλαμπίδου, στους δύο τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος ΙΒU Cup, της περιόδου 2021-22, που έγιναν στο Λιζερχάιντ της Ελβετίας (IBU Cup 7) και στην Ριντάνα της Ιταλίας (IBU Cup 8).

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ο Θάνος Μπίρκος, ο αγαπημένος μας Τόλης από τη σειρά Σασμός, μίλησε στο Youfly.com για τον ρόλο του, για την μυθοπλασία στις μέρες μας, αλλά και για τα θέατρα στις δύσκολες αυτές εποχές της πανδημίας.

Κατηγορία LIFESTYLE

Την ενοχή της πρώην περιφερειάρχη Ρένας Δούρου για τρία από τα τέσσερα πλημμελήματα που αντιμετωπίζει πρότεινε με την αγόρευση της η εισαγγελέας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας ενώπιον του οποίου εκδικάζεται η υπόθεση για τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα τον Νοέμβριο του 2017 με 25 νεκρούς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos