Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - Psts.gr

Καύσωνας: Τον πρώτο καύσωνα του φετινού καλοκαιριού ετοιμάζεται να υποδεχθεί η χώρα από την Τετάρτη. Την ώρα που το θερμόμετρο στις μεσογειακές χώρες έχει χτυπήσει «κόκκινο», την Τετάρτη θα έχουμε άνοδο της θερμοκρασίας και στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κόμμα του έρχεται πρώτο αλλά απέχει τουλάχιστον 40 έδρες από την πλειοψηφία - Αναμένεται να εξασφαλίσει από 208 έως 248 έδρες - Η Monde εκτιμά ότι θα συγκεντρώσει 224 έδρες -

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προδρόμου «Σκόπας ο Πάριος» διοργανώνει με συνδιοργανωτές το Δήμο Πάρου και την ΚΔΕΠΑΠ, παραδοσιακό Πανηγύρι του Αγίου Ιωάννου στις 24 Ιουνίου στην πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την προσοχή των πιστών στους «ψευδοπροφήτες» εφιστά η Εκκλησία της Ελλάδος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Εύρεση θέσης πάρκινγκ με λίγα… κλικ, παρακολούθηση των δρομολογίων των αστικών συγκοινωνιών σε real time και έκδοση εισιτηρίων από το κινητό τους τηλέφωνο είναι μερικές από τις δυνατότητες που θα έχουν σύντομα περίπου 3 εκατ. πολίτες σε 17 δήμους της χώρας με πληθυσμό άνω των 100.000 κατοίκων, στο πλαίσιο του προγράμματος «Smart Cities» («Εξυπνες Πόλεις»).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, πραγματοποιήθηκαν από τις 16 έως τις 18 Ιουνίου έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Μύκονο και στη Χαλκιδική για την τήρηση της ασφαλιστικής – εργατικής και φορολογικής νομοθεσίας. Ελέγχθηκαν συνολικά 15 καταστήματα και βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε 9 από αυτά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αίσθηση καθαρότητας αλλά και χαλαρότητας που μας αφήνει ο καθημερινός καταιονισμός είναι σα να ευφραίνει σώμα και πνεύμα, για το δέρμα μας όμως μπορεί να μην είναι τόσο ευεργετικό. Ποια είναι τελικά η ιδανική συχνότητα του ντους;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλούσια σε ευρήματα ήταν η δεύτερη περίοδος (23 Μαΐου – 15 Ιουνίου 2022) της υποβρύχιας αρχαιολογικής έρευνας στο ναυάγιο των Αντικυθήρων, στο πλαίσιο του πενταετούς προγράμματος 2021-2025.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 5.689.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos