Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 - Psts.gr

Συμπλοκή και μαχαιρώματα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Λένορμαν στον Κολωνό με δράστη γνωστό ράπερ. Στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και η συνέχεια έχει δοθεί στο ΑΤ Κολωνού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο στρατιωτικός γιατρός ήταν ανεμβολίαστος και φέρεται να είχε πείσει τη μητέρα και τον αδελφό του να μην κάνουν το εμβόλιο – Η μητέρα κατέληξε στις 13 Οκτωβρίου, πριν 15 ημέρες ο αδελφός του και χθες πέθανε και ο γιατρός-αρνητής που υποστήριζε ότι ο κορωνοϊός προκαλεί «μια απλή ίωση»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Έπαρχος της Π.Ε. Πάρου Κώστας Μπιζάς, ενημερώνει τους κτηνοτρόφους της Πάρου και της Αντιπάρου ότι :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα στον ύπνο και δεν θέλετε να καταφύγετε σε φαρμακευτικές λύσεις, καλό είναι να γνωρίζετε ότι υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές που θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε εύκολα και φυσικά – Δείτε ποιες είναι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιχειρηματίας και διοικητικός ηγέτης ομάδας της Basket League, αγνοείται εδώ και 48 ώρες, ενώ είναι αδρανοποιημένα τα κινητά, τόσο το δικό του, όσο και των στενών συγγενών του.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις καταγγελίες σχετικά με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης που πωλούνται για 500 ευρώ - Σκοπός να αποκαλυφθούν τυχόν κυκλώματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από 17 χρόνια ο Τσάβι επέστρεψε στο σπίτι του και δείχνει αποφασισμένος να χαράξει τη δική του εποχή στους Μπλαουγκράνα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 8.613, εκ των οποίων 19 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

τήσουν  βόρειοι και βορειοανατολικοί άνεμοι 5 έως 7 μποφόρ και τοπικά έως 8 μποφόρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos