Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr

 Μια Βραζιλιάνα ισχυρίστηκε ότι γέννησε δίδυμα με διαφορετικούς πατέρες, αφού έκανε σεξ με δύο άντρες την ίδια μέρα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ενεργειακή κρίση είναι εδώ και μας απειλεί, γι΄ αυτό πρόκειται να ληφθούν δραστικά μέτρα μείωσης της ενεργειακής κατανάλωσης, σύμφωνα με το σχεδιασμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και της χώρας μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κερδίστε μια 5ημερη απόδραση, για 2 άτομα, στο αιγαιοπελαγίτικο Κυκλαδονήσι της Πάρου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Ευρωμπάσκετ 2022: Το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός της στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ έμαθε η Εθνική ομάδα, κι ενώ την Πέμπτη θα γνωρίζει τον αντίπαλό της στους «16» (κάποια εκ των Τσεχίας, Πολωνίας, Φινλανδίας και Ισραήλ).

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σύμφωνα με το πρόγραμμα επισκέψεων στα ΠΙ της περιοχής Πάρου, σήμερα 7/9/2022 είχε προγραμματιστεί επίσκεψη στα ιατρεία του Κώστου και των Λευκών. Λόγω ενός απρόβλεπτα μεγάλου αριθμού ασθενών στον Κώστο, η Ιατρός προσπαθώντας να τους εξυπηρετήσει όλους, καθυστέρησε πολύ να μεταβεί στις Λεύκες με αποτέλεσμα ένας σημαντικός αριθμός ασθενών εκεί να μην εξυπηρετηθεί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πατάτες τηγανιτές είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά καθώς μπορούν να μαγειρευτούν έυκολα και σε χρόνο dt. Φυσικά, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αποκαλύπτει πάντοντε τα μυστικά της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 20:20

Πάρος και Αίγινα χορεύουν για τη Μικρασία

Μουσική, έθιμα, δρώμενα και παραδοσιακός χορός στη Νάουσα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καταγραφή των συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δροσερός παραμένει ο καιρός στην Πάρο και στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου καθώς το δυνατό μελτέμι των βορείων ανέμων εντάσεως 6 – 7 μποφόρ, κρατά τη θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ημερομηνίες για τις Πανελλήνιες 2023 ανακοινώθηκαν πριν καλά καλά ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos