Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 - Psts.gr

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Κυριακή 31 νέα κρούσματα κορονοϊού στην χώρα που βεβαιώθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα διαφορετικό πολιτιστικό καλοκαίρι θα ζήσουν φέτος ντόπιοι και επισκέπτες στο νησί της Πάρου. Ένα καλοκαίρι που λόγω της πανδημίας αλλάζει τα όσα ξέραμε αναφορικά με την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων και φέρνει νέα δεδομένα και στην πολιτιστική ζωή του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το εργαστήριο Περιβαλλοντικής Μηχανικής του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του ΑΠΘ και η ομάδα HERACLES για το Εκθεσίωμα και την Ανθρώπινη Υγεία του Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας και

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, βραδινές ώρες χθες ηι παρακάτω διακομιδή ασθενο'υς, ο οποίοος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι εξελίξεις στα επόμενα 4 επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Δείτε πως τελειώνει η φετινή σεζόν για τη δημοφιλή σειρά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρία παιδιά από τη Βέροια, μια 15χρονη σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική κι ένας Σέρβος τουρίστας που είχε τροχαίο κι έτσι αποκαλύφθηκε ότι ήταν θετικός, μεταξύ των προσβληθέντων από τον κορονοϊό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα από τα πιο πολυπληθή, όμορφα και ζωηρά πανηγύρια που ζωντάνευαν το νησί της Αντιπάρου και συγκέντρωναν κόσμο από την Πάρο και τα γύρω νησιά, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί φέτος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής 12 Ιουλίου στην θάλασσα της παραλίας Μόλος στην Πάρο. Άνδρας 70 περίπου ετών, παριανής εντοπιότητας, ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κατασκήνωση ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ το βράδυ του Σαββάτου και ζητήθηκε να απομονωθούν όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλοκαίρι 1960 και στο πρώτο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής η σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια ΑΕΚ απώλεσε τον τίτλο στα τελευταία δύο ματς.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos