Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 - Psts.gr

Την Τετάρτη 4 Αυγούστου, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στην Πάρο κι Αντίπαρο. Τον Υπουργό συνόδευαν οι Γενικοί Γραμματείς, Χριστιάνα Καλογήρου,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα με την ηγεσία του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, τους Περιφερειάρχες Λ.Σ. – Ελλ. Ακτ. και την Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κυρία Χριστιάνα Καλογήρου, για το μείζον θέμα της εφαρμογής των μέτρων κατά του κορονωϊού COVID-19.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μια ανάρτησή της στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη εξηγεί γιατί η σημερινή ημερομηνία έχει χαραχθεί βαθιά στο μυαλό της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκδηλη και δικαιολογημένη ανησυχία επικρατεί στη Μύκονο μετά τα οκτώ κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στο γνωστό beach bar Alemagou.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πρώτη του Αυγουστιάτικη προσέγγιση στο λιμάνι της Σύρου πραγματοποίησε λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι της Πέμπτης το ταχύπλοο «Santorini Palace» προερχόμενο από Ηράκλειο, Σαντορίνη και Πάρο, ενώ αμέσως μετά την Σύρο, το πλοίο της Minoan Lines συνέχισε το δρομολόγιό του για Τήνο – Μύκονο – Σαντορίνη – Ηράκλειο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Νάουσας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της κοινοτικής συμβούλου Μαργαρίτας Σπύρου για την απώλεια του συζύγου της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρόσφατη διαρροή πετρελαιοειδών από τις δεξαμενές καυσίμου του ναυαγισμένου - εδώ και 20 χρόνια - πλοίου «Σαμίνα» στη θάλασσα της Πάρου, φαίνεται να δρομολόγησε τις απαραίτητες διαδικασίες για να ξεκινήσει η ανέλκυσή του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η κλήρωση 2164 του Τζόκερ που μοίραζε τουλάχιστον 600.000 ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώθηκαν από το ΑΣΕΠ οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης για διορισμούς εκπαιδευτικών και στη Δευτεροβάθμια Γενική Εκπαίδευση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos