Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2012 - Psts.gr
Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2012 15:55

Οι τραυματισμοί φοβίζουν το ΝΒΑ

Την ίδια στιγμή που οι φαν του μπάσκετ παρακολουθούν με ανοικτό το στόμα τα εντυπωσιακά προσόντα των παικτών της Εθνικής ΗΠΑ, οι εργοδότες των Αμερικανών διεθνών... ξύνουν το κεφάλι τους.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2012 15:53

Η πιο σπουδαία μέρα μέχρι την επόμενη

Τα ελληνικά κουπιά γράφουν ιστορία στην Ολυμπιακή ρεγκάτα του Eton. Για πρώτη φορά στα χρονικά του αθλήματος στη χώρα μας, δύο ελληνικά πληρώματα σφράγισαν την πρόκρισή τους στα τελικά των αγωνισμάτων τους και το Σάββατο θα διεκδικήσουν μία θέση στο βάθρο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργο Πουσσαίο, επισκέφθηκε σήμερα (Παρασκευή 3/08) αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Υδραυλικών Σύρου και του Σωματείου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο 11 Αυγούστου ώρα 21:30
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2012 15:36

Διαγραφή του Νικ. Νικολόπουλου από τη ΝΔ

Διαγράφεται ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, με απόφαση του προέδρου του κόμματος Α. Σαμαρά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην καρδιά του θέρους, εν μέσω της υψηλής τουριστικής περιόδου, η Πάρος, και ειδικότερα η Παροικία φαίνεται να δέχτηκαν μια πολύτιμη ανάσα τουριστικής "ζωής" όταν την Τρίτη 31 Ιουλίου κατέπλευσαν στον κόλπο την Παροικίας δύο κρουαζιερόπλοια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos