Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024 - Psts.gr

Στην τελευταία κυβερνητική ανασκόπηση για τον Ιούλιο, ο πρωθυπουργός αναφέρεται στην 50η επέτειο αό την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, τις εξελίξεις στην υγεία και την εκπαίδευση, τη λειτουργία του myCoast, τις βάσεις των Πανελλαδικών και την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεωρώ πως όποιος δοκιμάζει μουσακά, δεν ξεχνάει ποτέ τη συγκλονιστική γεύση του. Όμως θέλω να τον απολαμβάνω όπως ακριβώς μου αρέσει. Ελαφρύ και πεντανόστιμο και όχι να λιποθυμώ μετά από το γεύμα. Ο καθένας έχει το δικό του μυστικό.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η επιστημονική κοινότητα λόγω του συναγερμού για λειψυδρία που έχει σημάνει σε πολλές περιοχές της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και πολλοί από εμάς αρχίσαμε τα μπάνια στη θάλασσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε καθοδικό κύκλο βρίσκονται οι τιμές των καταναλωτικών προϊόντων στα σούπερ μάρκετ και τον Ιούλιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπεράριθμα οχήματα και ουρές χιλιομέτρων σε Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Σύρο και πολλά άλλα νησιά σε Αιγαίο και Ιόνιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης OpenAI ανακοίνωσε την Πέμπτη το SearchGPT, μια πρώιμη έκδοση ενός προϊόντος αναζήτησης που δείχνει ότι η εταιρεία είναι ένα βήμα πιο κοντά στην έναρξη της δικής της μηχανής αναζήτησης.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ανεξέλεγκτη μαίνεται μεγάλη δασική πυρκαγιά στη βόρεια Καλιφόρνια, η οποία σε τρεις ημέρες έγινε μια από τις μεγαλύτερες που έχουν καταγραφεί ποτέ στην πολιτεία αυτή των δυτικών ΗΠΑ, ανακοίνωσαν χθες, Σάββατο, οι αρμόδιες αρχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Hasta la victoria siempre», υπόσχεται η κυβέρνηση, «μέχρις εσχάτων», ορκίζεται η αντιπολίτευση: στη Βενεζουέλα διεξάγονται σήμερα προεδρικές εκλογές, σε ατμόσφαιρα πολύ μεγάλης έντασης, με κύριους υποψήφιους τον αρχηγό του κράτους Νικολάς Μαδούρο, που προειδοποιεί πως σε περίπτωση ήττας του επαπειλείται «λουτρό αίματος», και τον υποψήφιο της «αλλαγής» Εδμούνδο Γκονσάλες Ουρούτια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos