Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 - Psts.gr

Ο Δήμος Πάρου, βάσει της υπ’ αριθμ. 13434/25-07-2024 (ΑΔΑ: 9ΣΡ8ΩΞΓ-Ω0Ν) Ανακοίνωσης, θα προβεί στην πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου είκοσι εννέα (29) ατόμων (11 πλήρους και 18 μερικής απασχόλησης), για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων της χωρικής του αρμοδιότητας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 19:37

Συλλήψεις στις Κυκλάδες

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 19:35

Θ. Μαρινόπουλος: Αντιπολίυετσηι

Στις σύγχρονες δημοκρατικές κοινωνίες που λειτουργούν βάσει της αντιπροσωπευτικής αρχής χρειάζεται απαραιτήτως μία ισχυρή αντιπολίτευση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βάσει των σχετικών διατάξεων του άρθρου 75, του Ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/2018 και συμπληρώθηκε από το άρθρο 9 του Ν.5056/6-10-2023( ΦΕΚ Τεύχος Α΄163/6-10-2023) με θέμα: «αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού ….» και ισχύει ,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμπληρώνεται και ενισχύεται ο ν. 5085/24, για την παραβατικότητα στον αθλητισμό, που ψηφίστηκε με ευρεία συναίνεση τον περασμένο Φεβρουάριο, ρυθμίζονται ζητήματα περί των εκλογών των αθλητικών Ομοσπονδιών με ποσόστωση συμμετοχής 33% γυναικών στα ΔΣ και με πλαφόν 20ετίας για εκλογή σε εκτελεστική θέση, ενώ θωρακίζεται και η χρηστή οικονομική διαχείριση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόσφατες αναφορές στον Τοπικό Τύπο και το Ραδιόφωνο επιχειρούν με ένα παραπειστικό αφήγημα να περάσουν την εντύπωση ότι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου – Αντιπάρου και προσωπικά εγώ σαν πρόεδρος του, με πνεύμα αυταρχικό και κατά παράβαση της νομιμότητας, επιχειρήσαμε να διασαλεύσουμε μια εδραιωμένη τάξη στον λιμένα της Νάουσας, προς το συμφέρον κάποιων και σε βάρος κάποιων άλλων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Oι περισσότεροι αγαπούν πολύ τα κατοικίδιά τους και τα θεωρούν μέλη της οικογένειάς τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Πάρο, η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της πέρασαν απέναντι στο νησάκι της Αντίπαρου για να συνεχίσουν τις διακοπές τους.

Κατηγορία LIFESTYLE

Αμετανόητος εμφανίζεται σε κάθε του δημόσια τοποθέτηση ο Παύλος Πολάκης και επιμένει ότι θα ξανά έκανε τα ίδια αν είχε την ευκαιρία. Σε δήλωση του, επιτίθεται ξανά στην Αθηνά Λινού ενώ υπονόησε πως η επιστροφή του στον ΣΥΡΙΖΑ, θα κριθεί πριν από το συνέδριο του κόμματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή και ξεκάθαρη απάντηση στο υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας έστειλε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τις χθεσινές διαρρές που έκαναν λόγο για «σεβασμό» εκ μέρους της χώρας μας «στη θαλάσσια δικαιοδοσία μας και τη συνεργασία» με αφορμή όσα συνέβησαν στην Κάσο και την Κάρπαθο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos