Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 19:10

Πέθανε ο εφοπλιστής Σπύρος Πολέμης

Τη βαθιά τους οδύνη και θλίψη για τον θάνατο ενός από τους ευεργέτες του τόπου μας, εξέφρασαν τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To Παρίσι ετοιμάζεται για τη μεγάλη του στιγμή. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 σηκώνουν αυλαία την Παρασκευή με μια -όπως αναμένεται- εντυπωσιακή Τελετή Εναρξης.

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο πλαίσιο τακτικών ελέγχων αστυνομικών για τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής, τη διατήρηση ενός σταθερού και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους πολίτες, καθώς και τη νόμιμη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος συνελήφθησαν 20-21 Ιουλίου στο Νότιο Αιγαίο, έξι άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για ηχορύπανση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 15:39

Συλλήψεις στις Κυκλάδες

Στη σύλληψη 15 ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές των Κυκλάδων για παράνομη εγκατάσταση – (κατασκήνωση) και μη έκδοση ταυτότητας, έκθεση ανήλικο σε κίνδυνο και κλοπή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση ότι η σεφ Ντέμη Γεωργίου, η οποία είχε γίνει γνωστή από την εκπομπή Master Chef, άφησε την τελευταία της πνοή νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 14:38

Φάβα Αμοργού: Πλέον με Ετικέτα ΠΓΕ!

Η Επιτροπή ενέκρινε την προσθήκη του προϊόντος «Το Φάβα της Αμοργού» (ΠΓΕ) στο ελληνικό μητρώο προστατευόμενων γεωγραφικών ενδείξεων (ΠΓΕ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για εισαγωγή, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο στη Μύκονο, από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας, τέσσερις αλλοδαποί κι ένας Έλληνας, σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναφορά στο πρόγραμμα «ΚΑΛΥΨΗ» έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι καθαρισμοί Δασών και Αλσυλλίων του νησιού μας, μετά την υπογραφή της υπ’ αρ. πρωτ. 11635/27-06-2024 σύμβασης «Παροχή Υπηρεσιών για τον Καθαρισμό Δασών – Αλσυλλίων στο Δήμο Πάρου».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos