Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 - Psts.gr

Κυριακή 12 Νοεμβρίου, διεξάγεται ο πρώτος γύρος για την εκλογή του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικά με τις εξελίξεις αυτές ο κ. Φοίβος Παρασκευόουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζονται οι "χαλαροί" στοιχηματικοί ρυθμοί και το Σάββατο (11/11), οι επιλογές για μία ακόμη ημέρα δεν είναι πολλές, ωστόσο το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε παιχνίδια, τέσσερα από το ποδοσφαιρικό κουπόνι και ένα από το πρόγραμμα του μπάσκετ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 10-11-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 56χρονος ημεδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου στο πλαίσιο του Εθνικού Πιλοτικού Προγράμματος Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας των Ηλικιωμένων Ατόμων - ΗΠΙΟΝΗ», με θέμα για το 2017 «Πρόληψη της άνοιας και έγκαιρη αντιμετώπιση των συνεπειών της», διοργανώνει δράσεις σχετικές με το θέμα για την χρονική περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ανάγκη η προοδευτική δημοκρατική παράταξη να διεκδικήσει το μεγαλύτερο δυνατό εύρος, δηλαδή το προοδευτικό Κέντρο υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα ρήγματα βρίσκονται στον βυθό μεταξύ Σαντορίνης-Αμοργού - Το σεισμικό δυναμικό της περιοχής θα μπορούσε να προκαλέσει και τσουνάμι, εκτιμούν οι επιστήμονες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας άντρας και μια γυναίκα με εντελώς διαφορετικές καταβολές, παγιδεύονται ολομόναχοι σε ένα σταθμό μετρό. Τίποτα δεν τους ενώνει φαινομενικά, έχουν όμως τόσα κοινά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο έλεγχος της Ράουα από τις κυβερνητικές δυνάμεις θα σηματοδοτούσε το τέλος της εδαφικής κυριαρχίας του αυτοαποκαλούμενου χαλιφάτου, σε μία μεγάλη ζώνη περιοχών στη Συρία και το Ιράκ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos