«Μασκαράδες» έριξαν μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου

19 Φεβρουάριος 2017 20:15

Οι δράστες ήταν «μεταμφιεσμένοι» και έριξαν τις βόμβες από την Πειραιώς - Σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για «τραμπούκους και ανθρώπους του υποκόσμου, που δεν δίστασαν καν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές»

Επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ σημειώθηκε στις 17:10 το απόγευμα της Κυριακής, έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Οι δράστες της επίθεσης ήταν περίπου 20-30 άτομα, κατά πληροφορίες, που ήταν «μεταμφιεσμένοι», λόγω των ημερών, και έριξαν τέσσερις μολότοφ από την Πειραιώς.

Ζημιές σημειώθηκαν στην τζαμαρία των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και σε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ενώ ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την δολοφονική επίθεση στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Η σημερινή δολοφονική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πλήγμα κατά της Δημοκρατίας. Οι τραμπούκοι που δεν δίστασαν καν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με το λαϊκό κίνημα ούτε με οποιαδήποτε ιδεολογία. Πρόκειται για ανθρώπους του υποκόσμου, απόλυτα περιθωριοποιημένους.

Δεν πρόκειται να φοβηθούμε, δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε. Θα συνεχίσουμε αταλάντευτοι τον αγώνα μας απέναντι στη διαπλοκή, τα κάθε είδους συμφέροντα, για την υπεράσπιση των πιο αδύναμων.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos