Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Συνεχίζεται και φέτος, καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, η καμπάνια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για τις αποδείξεις, με τίτλο, «Apodixi Please».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η Εύβοια με τις φλόγες να έχουν φτάσει σπίτια και οι προσπάθειες των πυροσβεστών είναι τιτάνιες για να ανακόψουν την πορεία της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια δύο ανθρώπων που επέβαιναν σε φουσκωτό, το οποίο έμεινε ακυβέρνητο, στη θαλάσσια περιοχή της Γυάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήθεν φθηνά εισιτήρια για συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις και θεάματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πωλούσε ιστοσελίδα η οποία μπήκε στο «μικροσκόπιο» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Εύβοια. Ξέσπασε και νέα φωτιά, αυτή τη φορά στην Καταστανιώτισσα Ιστιαίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμό έχει σημάνει και στην κυβέρνηση η μεγάλη φωτιά στην Εύβοια, που καίει ανεξέλεγκτα. Εξαιτίας αυτής της κατάστασης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Σύρο Την 12-08-2019 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια δύσκολη όσο και εντυπωσιακή διάσωση σημειώθηκε χθες ανάμεσα στα νησιά της Κέας και της Κύθνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξέσπασε στις 03:10 τα ξημερώματα και ξεκίνησε από σημείο κοντά σε δρόμο, όπου υπάρχει εύκολη πρόσβαση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο λιμάνι της Πάρου με 257 επιβάτες, έμεινε λόγω μηχανικής βλάβης, το ταχύπλοο επιβατηγό οχηματαγωγό «Superexpress».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos