Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012 - Psts.gr
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 01:43

Final Four Παίδων - Κορασίδων 2011-2012

Στις 22-23 /3/12 στο ΟΠΑΣ Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ της Σύρου διεξήχθη το Final Four Παίδων - Κορασίδων 2011-2012. Και στις δύο κατηγορίες θριάμβευσε ο ΑΟ Ερμούπολης σε ένα μπασκετικό διήμερο που κρίθηκε αρκετά επιτυχές παρά τα όποια προβλήματα στη διοργάνωση.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος είχε δεσμευθεί για την αναβάθμιση των υπηρεσιών και της λειτουργίας του παραρτήματος του ΙΚΑ στην Αρχάγγελο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγαπητή/έ Συνάδελφε, σε καλούμε στην Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ την ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 και ώρα 18:00 μμ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κατάσταση στη χώρα γενικά και ειδικότερα οι εξελίξεις των τελευταίων χρόνων στον τομέα της υγείας και της παιδείας στην Πάρο προδιαγράφουν ένα εφιαλτικό μέλλον για όλους μας και κυρίως για τη νέα γενιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτογραφίες από την ενδιαφέρουσα ομιλία του παιδοψυχίατρου κ. Πέτρου Πολυχρόνη, στην αίθουσα (δεξαμενή) που διοργάνωσε ο πολιτιστικός συλλόγος Προδρόμου «Σκόπας ο Πάριος» το περασμένο Σάββατο 24 Μαρτίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Λαμπαδηφορία στον Πρόδρομο της Πάρου
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

παρέλαση στη Σύρο κύλησε ομαλά, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ωστόσο, ορισμένοι επίσημοι, ειδικά πρόσωπα της πολιτικής ζωής, πήραν τα μέτρα τους... έστω και προληπτικά, παρακολουθώντας τα γεγονότα εξ αποστάσεως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπάνιο φαινόμενο κατέγραψε το δίκτυο παρατήρησης του Αρχιπελάγους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη σήμερα (26.3.2012) στην Αντίπαρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αντιπάρου, ένας 23χρονος ημεδαπός για πρόκληση σοβαρού τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012 17:19

Αστυνομικό δελτίο

Εξιχνιάστηκε υπόθεση σωματεμπορίας και μαστροπείας σε βάρος ανήλικης αλλοδαπής υπηκόου Βουλγαρίας στην Ρόδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos