Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014 - Psts.gr

Συνεπής στο μακροχρόνιο κοινωνικό της έργο προς την νησιώτικη Ελλάδα, η Blue Star Ferries, μέλος της Attica Group, ολοκλήρωσε για φέτος το πρόγραμμα «Πρώτες Βοήθειες»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ρότα της προηγούμενης δημοτικής αρχής κινήθηκε και η νέα με την πρόταση της για το Τεχνικό πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του Δήμου .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος επισκέφθηκε την Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014, το εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 75 παρ. 6 του ν. 3852/2010 σας προσκαλούμε,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Οργανωτική Επιτροπή του 6ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας, συμμετέχει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Πολιτικής και Πρωτογενή Τομέα της Π.Ν.ΑΙ. κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη έπειτα από ένταλμα του ανακριτή Διαφθοράς, ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά, ο οποίος κατηγορείται για δύο κακουργηματικές πράξεις σε υπόθεση υπεξαίρεσης 800.000 ευρώ από το ταμείο του Κέντρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια λέξη πολύ της μόδας: Bucketlist. Αγγλιστί, σημαίνει η λίστα των επιθυμιών που θα ήθελε να ικανοποιήσει κανείς προτού πεθάνει. Μπορεί η επίσκεψη σ' ένα μουσείο να είναι

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το μεγάλο θέμα για τη χώρα είναι η πολιτική αβεβαιότητα, ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014 14:45

H κυβερνοεπίθεση στη Sony δείχνει τη Β. Κορέα

Η αναζήτηση των υπαίτιων για την κυβερνοεπίθεση εναντίον της Sony Pictures Entertainment υποδεικνύει ότι πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραμάτισε η Βόρεια Κορέα, καθώς εντοπίστηκαν

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos