Ο Ιταλικός Κινη/γράφος...πάει Πάρο!

04 Αυγούστου 2011 00:00

Μια σπουδαία ιταλική ταινία αναμένεται να γυριστεί στην Πάρο από τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και διανομής κινηματογραφικών ταινιών της Ιταλίας.

Πρόκειται για την ταινία "immaturi 2" η οποία αποτελεί συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης εμπορικά ταινίας "immaturi 1" που προβλήθηκε στην Ιταλία το 2011. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parianostypos.gr, απο τα τέλη Ιουνίου που έχει επικοινωνήσει με Ιταλία, το νησί της Πάρου επιλέχθηκε ανάμεσα σε άλλα δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων μετά την εκεί επίσκεψη της ομάδας της ιταλικής παραγωγής ενώ σημαντικό ρόλο στην ανωτέρω επιλογή έπαιξε η άριστη συνεργασία του Δημάρχου κ. Χρήστου Βλαχογιάννη και της προέδρου της Τουριστικής Επιτροπής Πάρου με τους ιταλούς παράγοντες της ταινίας.

Είναι βέβαιο, ότι η ταινία "immaturi 2" τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν στην Πάρο στις 22 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν σε 8 εβδομάδες, θα αποτελέσει τον πλέον εύγλωττο πρεσβευτή για μια τεράστια διαφημιστική προβολή του νησιού μας καθώς εκτός από την Ιταλία, θεωρείται σίγουρη η προώθησή της και σε άλλες χώρες. Διανοίγεται έτσι μια σημαντική ευκαιρία και μια δυνατότητα για την προβολή του νησιού μας στο κοινό άλλων χωρών, γεγονός που μπορεί να αξιοποιηθεί τουριστικά αναθερμαίνοντας την επισκεψιμότητα και το διεθνές ενδιαφέρον για τον τόπο μας. Εικόνες από την Πάρο και τις μαγευτικές ομορφιές της θα "ταξιδέψουν" μέσω της μεγάλης οθόνης στις χώρες προβολής της ταινίας μεταφέροντας το ζωντανό μήνυμα ότι η Πάρος αποτελεί έναν από τους ιδανικότερους τόπους επίσκεψης και τουριστικής διαμονής.

Είναι γεγονός, ότι η προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για έναν προορισμό, ειδικότερα δε, η συγκεκριμένη ιταλική ταινία υπόσχεται καθώς φαίνεται μια σίγουρη ίσως επιτυχία καθώς ο πρωταγωνιστής της Raoul Bova αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους σύγχρονους ιταλούς ηθοποιούς. Ξεκινώντας την καριέρα του από την επιτυχημένη μίνι σειρά "Στα Πλοκάμια της Μαφίας" που προβλήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1980 τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πολλές χώρες παγκοσμίως, ο Raoul Bova, έγινε ευρέως γνωστός και είχε έκτοτε σταθερά ανοδική πορεία στο χώρο της κινηματογραφικής ηθοποιΐας έχοντας μέχρι σήμερα ερμηνεύσει απαιτητικούς ρόλους οι οποίοι αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για το άρτιο υποκριτικά αποτέλεσμα της ταινίας.

Όσο για το story...Πρόκειται για μια συναισθηματική κωμωδία που θίγει με ευαισθησία, υποδόριο προβληματισμό και αρκετή δόση χιούμορ, τα ζητήματα της φιλίας, των ονείρων και των απογοητεύσεων της ζωής μιας γενιάς τριανταπεντάρηδων, όπως μόνο η ιταλική κινηματογραφία έχει αποδείξει ότι μπορεί να το κάνει!
Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις αρχές Ιανουαρίου 2012.
Την καλοσωρίζουμε λοιπόν στην Πάρο και ας είναι καλοτάξιδη!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos