Χριστουγεννιάτικη γιορτή: "Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι Καλικάντζαροι"

19 Δεκεμβρίου 2012 19:10

Τα παιδιά του ΧΟΝ καλούν τους Παριανούς την Παρασκευή Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του ομίλου και την παρουσίαση του έργου των Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα

"Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι Καλικάντζαροι". Πρόκειται για ένα μοντέρνο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι που κουβαλάει πλήθος παραδόσεων, θρύλων και μύθων, ως επί το πλείστον ελληνικών. Την παράσταση σκηνοθετεί η Ασπασία Κωβαίου και επιμελούνται οι Μαρουσώ Κονταράτου, Ελένη Τριώδα και Μπάμπης Τσιράκης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΑΜΕΣ "Νηρέας", στη Νάουσα, στις 19:00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ξημερώνει στην Αγέλαστη Πολιτεία, ένα μέρος που δεν επιτρέπεται η διασκέδαση και η χαρά, κυριαρχεί η σοβαρότητα και η αυστηρότητα, και οι γονείς προσπαθούν, επιτυχημένα, να περάσουν τούτα τα ιδανικά στα παιδιά τους. Η έλευση όμως των καλικαντζάρων, την ημέρα των Χριστουγέννων, θα αλλάξει ριζικά τη ζωή όλων και θα σημαδέψει μια για πάντα τις τρυφερές ψυχές των μικρότερων. Μέσα από μια σειρά σκανδαλιών, πονηρών φαρσών και τραγουδιών, θα σπρώξουν τους καθʼ όλα ευυπόληπτους κατοίκους της Αγέλαστης Πολιτείας σε μια σειρά γεγονότων που, όταν όλα τελειώσουν, θα προτιμήσουν να κάνουν πως τα ξέχασαν, παρά να διδαχθούν κάτι από αυτά. Μόνο τα παιδιά θα βγουν από όλη αυτή την ιστορία σοφότερα, πιο χαρούμενα και φυσικά αγνότερα.

* Μετά την παράσταση θα γίνει στον ίδιο χώρο παζάρι με γιορτινά στολίδια που ετοίμασαν μέλη του συλλόγου.

Για το ΧΟΝ

Μιχάλης Θεοδωράκος - υπεύθυνος επικοινωνίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos