Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πειραιά, ότι 63χρονος ημεδαπός επιβάτης του Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου ''ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ" Ν.Η. 46, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στον λιμένα Πειραιά, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την έγκριση επιχορήγησης ύψους 32.860,60 ευρώ, από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, για τη δαπάνη προμήθειας αντλίας booster υψηλής πίεσης της υφιστάμενης μονάδας αφαλάτωσης Δ.Κ. Κουφονησίων, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής ΚυκλάδωνΝ.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, προέβη στη ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδεία στη Σαντορίνη, τη Θηρασιά, τη Σύρο και την Πάρο πραγματοποίησεο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, όπου συμμετείχε σε πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις, αλλά είχε και την ευκαιρία να συνομιλήσει με φορείς και κατοίκους των νησιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τιμητική εκδήλωση για το Μανώλη Γλέζο, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή του, αλλά και τα επίσημα αποκαλυπτήρια της αίθουσας που πλέον θα φέρει το όνομά του, πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας της Τουρκίας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παραχώρησε συνέντευξη σε δύο από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Τουρκίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μηδενιστήκαν οι ληξιπρόθεσμες συντάξεις σε 5 τ. Ταμεία και 10 Διευθύνσεις σε όλη την Ελλάδα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων (1/10), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει τη Θεατρική Ομάδα Τήνου «Θεατροποιείο» στο έργο «Αυγά Μαύρα», από το ομότιτλο βιβλίο του Διονύση Χαριτόπουλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σύμφωνα με εγκύκλιο το επόμενο διάστημα θα διενεργηθούν έλεγχοι στα εμφιαλωμένα φυσικά μεταλλικά νερά που κυκλοφορούν στο εμπόριο στην Ελλάδα.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Το τουρκικό εμπόριο που αυξήθηκε κατά 50% με τη Μόσχα εν καιρώ πολέμου, δέχτηκε ισχυρό πλήγμα καθώς, υπό την πίεση της Ουάσιγκτον, οι τρεις τελευταίες τουρκικές τράπεζες που εξακολουθούν να επεξεργάζονται πληρωμές με ρωσικές κάρτες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της υπέροχης εκδήλωσης, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στο Ανοιχτό Θέατρο του ΓΕ.Λ. ΠΑΡΟΥ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos