Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013 - Psts.gr

Σας γνωρίζουμε ότι μετά από σχετική πρόσκληση του Δήμου προς κάθε ενδιαφερόμενο, πραγματοποιήθηκε η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών από δημότες μας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, μετά από πάρα πολύ χρόνο, αφότου προαναγγέλθηκε εδώ στη Βουλή η πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ, φτάσαμε να συζητήσουμε στην Ολομέλεια έχοντας στα αυτιά μας τις απειλές: «Ένα-ένα θα ανέβει τα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε σύσκεψη υπό την προεδρία του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και υπηρεσιακών παραγόντων παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τους χίλιους (1000) συνέδρους εκλέχθηκε αρχικά το Συμβούλιο Αντιπροσώπων (101 μέλη) και στη συνέχεια 21 εξ αυτών στην Εκτελεστική Γραμματεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013 18:53

Εκπαιδευτικά κενά στην Κίμωλο

Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτει αναφορά το έγγραφο του Δήμου Κιμώλου της 5.12.2013 με αρ. πρωτ. 2891 σχετικά με τα εκπαιδευτικά κενά στην Κίμωλο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων απέστειλε μια σημαντική ποσότητα δώρων για όλα τα παιδιά που φοιτούν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 17-12-2013/08.15 στην Ερμούπολη Κυκλάδων, συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 179.287 €.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας, το εορταστικό παζάρι, το πρόγραμμα δραστηριοτήτων της εορταστικής περιόδου και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013 08:37

Προεδρική παρέμβαση ζήτησε ο Τσίπρας

Την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας ώστε να «μην υπάρξει άλλη μία θεσμική εκτροπή» και να περάσουν μέτρα για τους πλειστηριασμούς και την απελευθέρωση των απολύσεων με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με δηλώσεις τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προθεσμία για να δικαστεί την Πέμπτη ζήτησε και έλαβε από το Αυτόφωρο ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος συνελήφθη να οδηγεί χωρίς δίπλωμα, αυτοκίνητο, το οποίο ήταν ανασφάλιστο και είχε πλαστές πινακίδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos