Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 - Psts.gr
Η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνει ότι όλες οι επιχειρήσεις με έδρα τα νησιά της Ελληνικής επικράτειας που προβλέπονται από το ν.4551/2018, όπως ισχύει, μπορούν να εκκινήσουν τη διαδικασία
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός των SYN.KA «Bonus Car», ανέδειξε 3 νικητές που κέρδισαν από ένα αυτοκίνητο Citroen C3!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πριν από ένα περίπου μήνα για δεύτερη φορά το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας για την Παροικιά (ΣΒΑΚ), αποτέλεσε αντικείμενο δημόσιας διαβούλευσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο σημερινός ανασχηματισμός δίνει το σύνθημα της επανεκκίνησης σε όλα τα επίπεδα. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης καλείται να προετοιμάσει τη χώρα μας, βήμα - βήμα και να την επαναφέρει στην κανονικότητα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο έως τώρα Γενικός Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, υπέρμαχος των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, προερχόμενος από το Ποτάμι, ορίστηκε σήμερα υφυπουργός αρμόδιος για θέματα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ψωμί είναι μια συνταγή που κέρδισε και πάλι τη θέση που της αξίζει στην κουζίνα των Ελλήνων.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Την εκτίμηση ότι εάν μπορέσουμε να κάνουμε ένα σκληρό lockdown για 2-3 βδομάδες, θα ρίχναμε τα κρούσματα σε πολύ χαμηλό βαθμό και σε συνδυασμό με τις καλές καιρικές συνθήκες της Ελλάδας ίσως να μην χρειαζόταν κάτι αυστηρότερο αργότερα, εξέφρασε ο καθηγητής Γενετικής της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην αντεπίθεση φαίνεται πως περνά η Εκκλησία μετά την απόφαση της κυβέρνησης να περιορίσει τις Λειτουργίες ανήμερα των Θεοφανίων, με τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο να μεταβαίνει σε εξωτερικό χώρο για τον αγιασμό των υδάτων και 82 μητροπόλεις να προσφεύγουν στο ΣτΕ κατά της απόφασης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τρίτο εθνικό lockdown στην Αγγλία, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον, στοχεύοντας στον περιορισμό της μετάδοσης της μετάλλαξης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ανάγκη να ακολουθήσει και η Εκκλησία τα μέτρα που έχουν επιβληθεί τονίζει σε ανακοίνωσή της η κυβέρνηση, μετά την απόφαση της ΔΙΣ να μην μπει λουκέτο στις ιερούς ναούς εν όψει των Θεοφανείων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos