Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 - Psts.gr

Νεκροί είναι όλοι οι επιβαίνοντες του αεροσκάφους της εταιρείας Voepass που συνετρίβη στην πόλη Βινιέντο του Σάο Πάολο, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 18:39

Συλλήψεις στις Κυκλάδες

Στη σύλληψη 4 ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές των Κυκλάδων το τελευταίο εικοσιτετράωρο για ναρκωτικά και ηχορύπανση .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη στο νησί μας πραγματοποίησε σήμερα, 09 Αυγούστου του 2024, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του συναντήθηκε με τον Δήμαρχό Πάρου κ. Κώνσταντίνο Μπιζά, ενώ στην συνέχεια συμμετείχε σε σύσκεψη εργασίας για θέματα αστυνόμευσης της Πάρου, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά απολαμβάνουν ο Παύλος με τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους.

Μέσα από τα social media η οικογένεια αποκάλυψε το ταξίδι στην Αμοργό, με τη Μαρί Σαντάλ να φωτογραφίζει τον Παύλο και τους γιους τους κατά την επίσκεψή τους στον ναό της Παναγίας Χοζοβιώτισσας Αμοργού, μαζί με τον ιερέα που συνάντησαν εκεί, κατά την περιήγησή τους στο νησί.

{https://www.instagram.com/p/C-cksBRJ19K/?utm_source=ig_web_copy_link}

Η κόρη τους, Μαρία Ολυμπία, εντυπωσιασμένη από τα καταγάλανα νερά και το λευκό έξω από τον θρησκευτικό ναό, μοιράστηκε σχετικά στιγμιότυπα…

Η αγάπη της οικογένειας εξάλλου για την Ελλάδα είναι γνωστή. Μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ περνούν αρκετό χρόνο στην Αθήνα και στο νέο σπίτι που απέκτησαν, ενώ τα καλοκαίρια τους είναι αφιερωμένα στα ελληνικά νησιά.

amorgos photo2

amorgos photo1

Κατηγορία LIFESTYLE

Προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο Μυκόνου πραγματοποίησε σήμερα ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο νέος τερματικός αεροσταθμός θα είναι κατά 17 φορές μεγαλύτερος από τον σημερινό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το χταποδοπίλαφο με μιρμιτζέλι είναι ένα παραδοσιακό πιάτο που συνδυάζει το θαλασσινό άρωμα του χταποδιού με την ιδιαίτερη γεύση του μιρμιτζελιού, ενός τοπικού ζυμαρικού από την Πάρο.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, ταξίδεψε στη Σαντορίνη με τη σύντροφό του.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η Κατερίνα Λάσπα, γνωστή παρουσιάστρια και αγαπημένη προσωπικότητα της ελληνικής τηλεόρασης, επέλεξε για ακόμη μία χρονιά να περάσει το καλοκαίρι της στο ειδυλλιακό νησί της Σερίφου.

Κατηγορία LIFESTYLE

Την λεκτική κακοποιητική συμπεριφορά γιατρού σε βάρος νοσηλεύτριας στο νοσοκομείο της Σύρου, καταγγέλλει μέσω ανακοίνωσής του, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, τονίζοντας πως «ζητάμε από τον υπουργό Υγείας την παραδειγματική του τιμωρία».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos