Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., 35χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διψήφια ποσοστά αύξησης σημειώθηκαν στις αφίξεις επιβατών και πτήσεων στο αεροδρόμιο Πάρου τον Σεπτέμβρη του 2018 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2017!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στην οποία συμμετείχαν, ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς με την Υπουργό κ. Όλγα Γεροβασίλη και τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Κοκομπλόκο" με τα Windows 10 - Αρχεία χρηστών εξαφανίζονται ξαφνικά! - Συναγερμός στην Microsoft που προβαίνει σε έκτακτες ενέργειες

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το τηλεοπτικό μήνυμα δημιουργήθηκε με αφορμή τον ετήσιο εορτασμό (στις 20 Οκτωβρίου) της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου. Σημειώνεται ότι η «Ημέρα της Αστυνομίας» θεσμοθετήθηκε από την Πολιτεία για να τιμήσει την προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το χαρμόσυνο γεγονός έλαβε χώρα στον Ορνό - Στην guest list ήταν η Βάσω Λασκαράκη, η Μαρία Σολωμού με τον Πάνο Μουζουράκη, η Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνη Καλημέρη, καθώς και οι νιόπαντροι Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 07-10-2018 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 30χρονη ημεδαπή η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 14:25

Στοίχημα: Για το «διπλό» κορυφής η Μετς

Το Σαββατοκύριακο, που ήταν γεμάτο δράση, αποτελεί παρελθόν, αλλά και η Δευτέρα (08/10) μπορεί να μας προσφέρει δυνατά σημεία για ποντάρισμα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τέλος εποχής για το MEGA μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη διακοπή του τηλεοπτικού σταθμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη στο Φράγμα του Τσικαλαριού στη Νάξο πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018, ο Βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Νίκος Μανιός.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos