Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017 - Psts.gr

Στο πλαίσιο των εικαστικών δράσεων του εκθεσιακού χώρου Art Space / Studio 265 στην Πάρο, πραγματοποιείται ατομική έκθεση ζωγραφικής της Lucia Sabatini με τίτλο «Riflessi», η οποία θα φιλοξενηθεί στήν gallery του POSEIDON OF PAROS Hotel & SPA.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Βολτάρισε» στο νησί και ψώνισε κοσμήματα και ρούχα από τοπικό κατάστημα - Φιλική, όπως συνήθως, δεν αρνείται να φωτογραφίζεται

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομιλία του βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Συρμαλένιου στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του Σ/Ν για την ΠΦΥ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όπως και το πρώτο θύμα - Ήταν ηλικιωμένη και εμφάνισε λοίμωξη με βαριά συμπτώματα από το κεντρικό νευρικό σύστημα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με... αεροπλάνα και βαπόρια οι αφίξεις επισκεπτών που καταγράφηκαν στην Πάρο τον Ιούλιο του 2017, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία των αρμόδιων αρχών, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενη χρονιά!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό την προεδρία του Δημάρχου Μυκόνου κ. Κωνσταντίνου Κουκά πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη σύσκεψη με τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργο Πιτσιλή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κρίσιμες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, όπου ξεχωρίζουν οι ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4442/2016 (ΦΕΚ 230/Α΄/07-12-2016) και της ΚΥΑ 16228/2017 (ΦΕΚ 1723/Β΄/18-05-2017) επέρχονται αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο των διοικητικών διαδικασιών για την άσκηση οικονομικών δραστηριοτήτων με την διαδικασία της γνωστοποίησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους κτηνοτρόφους και τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες του νησιού μας ότι, κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής Κυκλάδων, το Δημοτικό Σφαγείο Σίφνου θα λειτουργήσει την Τρίτη 8 Αυγούστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θετικός στην πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη για συνάντηση στη Σύρο με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των Φορέων του νησιού με αντικείμενο τον καθορισμό της έδρας της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου ήταν ο Πρύτανης του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος κ. Στέφανος Γκρίτζαλης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos