Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015 - Psts.gr

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανακοίνωσε χθες τελείως αιφνιδιαστικά την κατάργηση των επικουρικών συντάξεων, ενός από τους δύο βασικούς πυλώνες του δημόσιου συστήματος κοινωνικής ασφάλισης της πατρίδας μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την επιβολή του πολιτιστικού τέλους ο δήμος επανέρχεται την προσεχή Τετάρτη με νέο θέμα – νέο χαράτσι, αυτό της αύξησης των
δημοτικών τελών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για την στήριξη και την ενίσχυση του θεσμού της εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης μαθητών με αναπηρία για το
σχολικό έτος 2015-2016, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε την απόφαση ένταξης της Πράξης «Εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για το σχολικό έτος 2015-2016» στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης- Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού», του Ε.Π.Νοτίου Αιγαίου
2014 - 2020.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φρένο στον καρκίνο του λάρυγγα βάζει η παγκόσμια αντικαπνιστική εκστρατεία με την διακοπή του καπνίσματος από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο!Σύμφωνα με επιστημονικά στοιχεία , τα τελευταία χρόνια, έχουμε μείωση ( σε ποσοστό 2 με 3%) στην εμφάνιση νέων περιστατικών του καρκίνου του λάρυγγα χάρη στην αύξηση των μη καπνιστών!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Ι. Κωβαίου ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Ενημέρωση και προγραμματισμός ενεργειών σχετικά με την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου» στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο πρόσφατο αίτημά μας για προσφορά αναλώσιμων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τα εισοδηματικά κριτήρια των συντάξεων, τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό, τους φόρους αλλά και τα ζητήματα που θα απασχολήσουν το σημερινό υπουργικό συμβούλιο μίλησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος το βράδυ της Δευτέρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την απαγόρευση από το κέντρο του Όσλο το 2019, όλων των αυτοκινήτων ανακοίνωσε η τοπική αυτοδιοίκηση, ως μέτρο για τη μείωση της ρύπανσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Ο Καναδάς ξαναβρήκε λίγο τον εαυτό του", δίνοντας τέλος στη σχεδόν δεκαετή παραμονή των συντηρητικών στην εξουσία, δήλωσε ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, Τζάστιν Τριντό, μετά την σαρωτική νίκη των Φιλελευθέρων στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos