

Η Δήμητρα Ματσούκα ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο από την παραμονή της εκεί.
Συνολικά 91 εγχώρια κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου και 8 θάνατοι έχουν διαγνωστεί και διερευνηθεί στην Ελλάδα, από την αρχή της περιόδου 2025, μέχρι 1η Οκτωβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ.
Λευκός καπνός βγήκε για την ενεργοποίηση της πρωτοβουλίας «μείωσης τιμής» σε 1.000 κωδικούς βασικών αγαθών κατά τη σημερινή συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκου και της διοίκησης της Ένωσης σούπερ μάρκετ.
Μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις των τελευταίων ετών, πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία και πιο συγκεκριμένα η οικονομική αστυνομία, που «ξήλωσε» οργανωμένο κύκλωμα που είχε στήσει «βιομηχανία» απάτης με εικονικές επιστροφές ΦΠΑ με τη λεία να ξεπερνά τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.
Την κλήση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, τις ενέργειες του οποίου καλύπτει πλήρως το Μαξίμου, έχει ζητήσει σύσσωμη η αντιπολίτευση.
Στην Ελλάδα, οι έρευνες κορυφώθηκαν το καλοκαίρι με εφόδους στον Πειραιά - Οι αρχές ερευνούν επίσης δίκτυο εικονικών εταιρειών που χρησιμοποιούνταν για την τελική πώληση των προϊόντων χωρίς απόδοση ΦΠΑ
Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα στη φετινή σεζόν για το παιδικό τμήμα του Μαρπησσαϊκού, στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων, καθώς σημείωσε ευρεία εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Σαντορίνης με σκορ 104-43.
Παρακαλούμε για την δημοσίευση της πρόσκλησης για την εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή στις 5 Οκτωβρίου στις 11.00π.μ στην αίθουσα του «πολυγωνικού» στο Λύκειο της Παροικιάς.
Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!
Μέλος του μητρώου
ONLINE MEDIA
Επικοινωνία