Πέθανε ο Μπιλ Ράσελ

31 Ιουλίου 2022 20:39

Στο πένθος βυθίστηκε το NBA και γενικότερα το παγκόσμιο μπάσκετ, μετά την είδηση του θανάτου του Μπιλ Ράσελ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών άφησε ο Μπιλ Ράσελ. Ο θρυλικός παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του NBA πέθανε από φυσικά αίτια.

Ο θρύλος των Σέλτικς, Μπιλ Ράσελ, κατέκτησε 11 πρωταθλήματα ως παίκτης και δύο ως προπονητής της αγαπημένης του ομάδας, ενώ είχε 15.1 πόντους, 22.5 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ μέσους όρους στην τεράστια καριέρα του στο NBA.

Υπήρξε 12 φορές All-Star, τρεις φορές μέλος της κορυφαίας και οκτώ φορές μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών στο μπάσκετ.

Ο μεγαλύτερος νικητής στην ιστορία του αμερικανικού αθλητισμού, απεβίωσε ειρηνικά σε ηλικία 88 ετών, με την σύζυγό του στο πλευρό του” αναφέρεται στην ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στους λογαριασμούς του στα social media.

{https://twitter.com/RealBillRussell/status/1553790050839588865?s=20&t=CPmXukZYIG8PYWQjIn_cnQ}

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos