Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 - Psts.gr

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι συλλήψεις με την αυτόφωρη διαδικασία, υπό την καθοδήγηση του εισαγγελέα εφετών κ. Ο. Τζωρμπατζόγλου, για παραβάσεις κατάχρησης παραλιών και αιγιαλού στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυστυχώς, τραγικό επίλογο είχε το θρίλερ με την εξαφάνιση 42χρονου ημεδαπού σέρφερ στη θαλάσσια περιοχή Τσερδάκια ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον τρόμο έζησαν λουόμενοι σε παραλία στο Ρέθυμνο Κρήτης, όταν ενώ κολυμπούσε δέχτηκε επίθεση από λαγοκέφαλο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια εντυπωσιακή πιρουέτα, μια στροφή 360 μοιρών, ήταν ικανή να μαγνητίσει τα βλέμματα του κόσμου ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο στο λιμάνι της Πάρου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο από την επίθεση Τουρκοκυπρίων στην Ειρηνευτική Δύναμη Κύπρου, (UNFICYP) βλέπει το φως της δημοσιότητας. Με μπουλντόζες σπρώχνουν οχήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H κατανάλωση αλκοόλ παραμένει μια από τις βασικότερες αιτίες πρόκλησης ατυχημάτων στους δρόμους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 15:28

Πάρος: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, σας προσκαλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση λόγω του κατεπείγοντος του θέματος του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει τη Δευτέρα 21/08/2023 και ώρα 19.30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την υποψηφιότητα τεσσάρων ακόμα γυναικών από τις Κυκλάδες, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, της Ραφαέλας Βασιλάκη στην ΠΕ Κέας Κύθνου, της Δήμητρας Βιδάλη στην ΠΕ Τήνου, της Ραμπελίας Δερβεντζή-Γαβαλά και της Ελευθερίας Πολυχρονίδου στην ΠΕ Θήρας, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 30 Αυγούστου στις 21:00 στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών πρόκειται να πραγματοποιηθεί συναυλία για φωνή & πιάνο με τον Βασίλη Λέκκα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Πέμπτη 24 Αυγούστου στις 21:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι της Νάουσας συναυλία με το συγκρότημα «Υπόγεια Ρεύματα».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos